TOTAL SYSTEM d.o.o.

TOTAL SYSTEM d.o.o.

NAROČITE ČIŠČENJE
Naslov

NASLOV:

TOTAL SYSTEM d.o.o.
Popovičeva ulica 8
1000 Ljubljana
total-system.si

Telefon
E-naslov
Dodatne informacije

DIREKTOR:

SLUGA JANJA

 

profesionalni čistilni servis

 

TOTAL SYSTEM d.o.o., Ljubljana 

PRINAŠAMO ČISTOČO V VAŠ DOM.

 

 

O podjetju

 

Podjetje Total System, čiščenje s tradicijo

 

Podjetje Total System d.o.o., ustanovljeno marca 1992, ima tako več kot dvajsetletne izkušnje na področju čiščenja in vzdrževanja poslovnih ter bivalnih prostorov in okolice.

Total System vam s pridobljenimi izkušnjami ponuja odlične storitve, prilagodljivost,strokovnost in hitro odzivnost. S Total System optimizacijo čiščenja vam nudimo kvalitetno čiščenje z dolgoročno manjšimi stroški.

 

Strokovno svetovanje

 

Svetujemo vam pri izbiri čiščenja, ki vam bo najbolj ugajal. Več kot 20 let izkušenj nam omogoča, da se spoznamo tudi na najbolj zahtevne tehnike čiščenja, tako pridobimo največ na hitrosti in kvaliteti opravljenega dela.

 

Optimizacija čiščenja

 

Optimizacija čiščenja vaših prostorov je v teh hitrih časih zelo pomembna, zato pri nas čistijo samo usposobljene osebe, čistila in pripomočki so profesionalni, kontrole delavcev izvajamo redno in s tem konstantno izboljšujemo čiščenje. Izognite se nezanesljivim servisom, pri nas vam dajemo garancijo, da boste s storitvami zadovoljni.

 

 

Uspešni na vseh področjih čiščenja. Stremimo k znanju in tehničnemu napredku. 

 

Smo podjetje, ki vedno stremi k napredku, zato smo v podjetju razvili dve blagovne znamke podjetja. Total System ProClean upravlja s profesionalnim čiščenjem poslovnih prostorov, generalk, delo na višini. Z letom 2015 smo razvili znamko Total System HomeClean, znamka HomeClean se uvršča v čiščenje privatnih prostorov, torej hiš in stanovanj, imamo usposobljeno mobilno ekipo sodelavk, ki čistijo domove. Tako lahko zapolnimo vse vrste čiščenja in s tem konstantno napredujemo.

 

Prihodnost čiščenja - Reflex System, samo pri Total System

 

Total System d.o.o. je certificiran zastopnik za sistem čiščenja Reflex System ProFloor.

Reflex sistem je nova generacija opreme za čiščenje. Raven okvir in prilagodljiv brisalec za krpo sta primerna za čiščenje tal. Reflex System uporablja krpe iz mikrovlaken, ki zagotavljajo čistejše in bolj higienično čiščenje (tudi do 90% od konvencionalnega mopa!).

Sistem čiščenja Reflex ni samo izboljšava že obstoječega načina čiščenja, ampak je nov premik v standardih čiščenja. Pri nas so vse čistilke opremljene s čistilnim pripomočkom Reflex ProFloor, s tem zagotavljamo hitrejše, varčnejše in bolj učinkovito čiščenje vaših prostorov.

 

prihodnost čiščenja tal

 

STORITVE

 

Čiščenje na domu

 

Total System se ponaša s 25-letno tradicijo čiščenja domov. Stranke nam svoje domove zaupajo že vrsto let. Smo ažurni in cenovno konkurenčni, preizkušene delavke pa so izučene za tovrstno delo in se prilagodijo vašim željam. V 25 letih smo razvili sistem čiščenja, ki je preverjen in prijazen za vašo denarnico. Čistimo samo z ECO čistili, ki so prijazna okolju in alergikom ne povzročajo težav.

 

Nudimo vam različne plane čiščenja

 

  • tedensko
  • mesečno
  • generalno

 

 

Pri vsakem obisku vam očistimo:

 

 

Prilagodljivost in zadovoljstvo sta naše vodilo!

 

Želite več prostega časa? Mi vam to omogočimo. Za najboljšo ceno čiščenja ste lahko gotovi, da vstopate v čist dom. Zavedamo se, da iščete čistilni servis, ki vam nudi najboljše razmerje med kakovostjo in ceno storitve. Da se prepričate, vam nudimo še 15% popust + gratis ECO čistila na prvo čiščenje doma. Prilagodimo se vašim potrebam po čiščenju, pa naj so to malenkosti ali velike želje.

Poleg rednega čiščenja se stranke odločajo tudi za dodatne storitve. Nudimo vam globinska čiščenja vaših sedišč ali postelj, čiščenje stekel, za sijoč parket ali topli pod pa vam nudimo kakovostne premaze.

 

 

Čiščenje poslovnih prostorov  

 

Pravi čistilni servis za vaše poslovne prostore

 

Nudimo vam različne plane čiščenja

 

  • dnevno
  • tedensko
  • mesečno
  • generalno

 

Čistilni servis Total System vam nudi prilagodljive plane čiščenja. Ne glede na to, kakšen plan izberete, so vaše pisarne čiste in pripravljene na nov delovni dan. Vi in vaše stranke bodo zadovoljne, ko vstopijo v čist in svež prostor. Naše delavke so prilagodljive, strokovno usposobljene in slovensko govoreče, tako lažje vzpostavimo zaupanje med podjetji. Nad našim delom izvajamo kontrolo, zato ste lahko povsem brezskrbni.

 Čiščenje pisarn cenik

 

Globinsko čiščenje

 

Profesionalci za globinsko čiščenje

 

Total System ima 25-letno tradicijo čiščenja s globinsko tehnologijo. Profesionalna oprema, ki jo redno posodabljamo in najsodobnejša ECO čistila nam omogočajo ponuditi kvalitetno storitev ne glede na vrsto madežev. Stranke nam svoje garniture, preproge in talne obloge zaupajo v čiščenje že vrsto let, prepričajte se tudi sami o kvaliteti čiščenja.

 

Naše prednosti:

 

  • Odzivnost
  • Znanje
  • Eco čistila

 

 
 

globinsko čiščenje stolov

 

Ostale storitve

 

 

 

 

Pošljite nam POVPRAŠEVANJE in z veseljem se vam bomo potrudili ustreči.

 

Zakaj izbrati nas?

 

  

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonski številki: 041/632-903 in 01/565-34-98

E-Mail naslov: info@total-system.si

Strokovno čiščenje po ugodnih cenah!

Čistilni servisi Slovenije 01 02 03 04 05 07
Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.