TOTAL SYSTEM d.o.o.

TOTAL SYSTEM d.o.o.

NAROČITE ČIŠČENJE
Naslov

NASLOV:

TOTAL SYSTEM d.o.o.
Popovičeva ulica 8
1000 Ljubljana
total-system.si

Telefon
E-naslov
Dodatne informacije

DIREKTOR:

SLUGA JANJA

 

profesionalni čistilni servis

 

TOTAL SYSTEM d.o.o., Ljubljana

PRINAŠAMO ČISTOČO V VAŠ DOM.

 

O podjetju

 

Družinsko podjetje s 30-letno tradicijo.


Smo družinsko podjetje z dolgo tradicijo poslovanja, v letu 2022 praznujemo 30-letni jubilej delovanja. Od skromnih začetkov smo s skupnimi močmi zrastli v podjetje, ki zaposluje več kot 70 zaposlenih. Ponosni smo na vse skupne dosežke in se veselimo novih izzivov.

Pri nas ste lahko prepričani, da sodelujete s čistilnim servisom, ki vam lahko nudi profesionalne storitve vzdrževanja čistoče vašega objekta.

 

Strokovno svetovanje

 

Svetujemo vam pri izbiri čiščenja, ki vam bo najbolj ugajal. Več kot 20 let izkušenj nam omogoča, da se spoznamo tudi na najbolj zahtevne tehnike čiščenja, tako pridobimo največ na hitrosti in kvaliteti opravljenega dela.

 

Optimizacija čiščenja

 

Optimizacija čiščenja vaših prostorov je v teh hitrih časih zelo pomembna, zato pri nas čistijo samo usposobljene osebe, čistila in pripomočki so profesionalni, kontrole delavcev izvajamo redno in s tem konstantno izboljšujemo čiščenje. Izognite se nezanesljivim servisom, pri nas vam dajemo garancijo, da boste s storitvami zadovoljni.

 

 

Uspešni na vseh področjih čiščenja. Stremimo k znanju in tehničnemu napredku. 

 

Smo podjetje, ki vedno stremi k napredku, zato smo v podjetju razvili dve blagovne znamke podjetja. Total System ProClean upravlja s profesionalnim čiščenjem poslovnih prostorov, generalk, delo na višini. Z letom 2015 smo razvili znamko Total System HomeClean, znamka HomeClean se uvršča v čiščenje privatnih prostorov, torej hiš in stanovanj, imamo usposobljeno mobilno ekipo sodelavk, ki čistijo domove. Tako lahko zapolnimo vse vrste čiščenja in s tem konstantno napredujemo.

 

Prihodnost čiščenja - Reflex System, samo pri Total System

 

Total System d.o.o. je certificiran zastopnik za sistem čiščenja Reflex System ProFloor.

Reflex sistem je nova generacija opreme za čiščenje. Raven okvir in prilagodljiv brisalec za krpo sta primerna za čiščenje tal. Reflex System uporablja krpe iz mikrovlaken, ki zagotavljajo čistejše in bolj higienično čiščenje (tudi do 90% od konvencionalnega mopa!).

Sistem čiščenja Reflex ni samo izboljšava že obstoječega načina čiščenja, ampak je nov premik v standardih čiščenja. Pri nas so vse čistilke opremljene s čistilnim pripomočkom Reflex ProFloor, s tem zagotavljamo hitrejše, varčnejše in bolj učinkovito čiščenje vaših prostorov.

 

prihodnost čiščenja tal

 

ECO Čistila - varna za Vas in Vaše prostore


Total System d.o.o. pri rednem čiščenju vaših prostorov uporablja samo certificirana ECO čistila slovenskega proizvajalca IRBIS.

Tako ste lahko sigurni, da so vaši prostori očiščeni s čistili, ki varujejo vaše zdravje, ne uničujejo površin in zagotavljajo popolno uničenost bakterij.

 

 

 

STORITVE

 

Čiščenje na domu

 

Home Clean, pravi servis za vaš dom!

 

 

Z letom 2022 vstopamo na tržišče z znamko Home Clean.

Home Clean pomeni naš štirinajst letni razvoj sistema čiščenja na domu. Naj bo vaš dom očiščen z Home Cleanom. Total System je družinsko podjetje z 30 letno tradicijo. Trudimo se v vašo zadovoljstvo ter svetujemo pri morebitnih vprašanjih.

 

Vstopite na našo novo spletno stran  ---- > TUKAJ.

 


 

Čiščenje poslovnih prostorov

 

Pravi čistilni servis za vaše poslovne prostore

 

Nudimo vam različne plane čiščenja:

 

  • dnevno
  • tedensko
  • mesečno
  • generalno

 

Čistilni servis Total System vam nudi prilagodljive plane čiščenja. Ne glede na to, kakšen plan izberete, so vaše pisarne čiste in pripravljene na nov delovni dan. Vi in vaše stranke bodo zadovoljne, ko vstopijo v čist in svež prostor. Naše delavke so prilagodljive, strokovno usposobljene in slovensko govoreče, tako lažje vzpostavimo zaupanje med podjetji. Nad našim delom izvajamo kontrolo, zato ste lahko povsem brezskrbni.

 

 

 

Globinsko čiščenje

 

Profesionalci za globinsko čiščenje

 

Total System ima 30-letno tradicijo čiščenja s globinsko tehnologijo. Profesionalna oprema, ki jo redno posodabljamo in najsodobnejša ECO čistila nam omogočajo ponuditi kvalitetno storitev ne glede na vrsto madežev. Stranke nam svoje garniture, preproge in talne obloge zaupajo v čiščenje že vrsto let, prepričajte se tudi sami o kvaliteti čiščenja.

 

Naše prednosti:

 

  • Odzivnost
  • Znanje
  • Eco čistila
 

UV čiščenje vaših tekstilnih površin

 
V vaših sedežnih garniturah se skriva ogromno pršic, ki lahko ogrožajo vaše zdravje. 
Pri Total Systemu vam poleg globinskega čiščenja nudimo tudi UV čiščenje vaše garniture ali tepiha.
 
 
 
 
 
 

Diamantno brušenje in poliranje kamna

 

Povrnite kamnitim površinam sijaj in globino

 

Želite povrniti sijaj in globino kamnitim površinam v vaših prostorih? Skozi leta se kamen obrabi in s tem izgubi na tistem lepem sijaju, ko je bil nov. Diamantno brušenje povrne globino ter sijaj površini.

Zaupajte brušenje kamna profesionalcem.

 

 

Čiščenje stekel in žaluzij

 

Profesionalni pristop k čiščenju steklenih površin


Izberite Total System d.o.o. za čiste steklene površine. Izurjeni delavci, sodobna oprema ter namenska čistila. Smo prilagodljivi tudi za težko dostopna stekla in izurjeni v višinskih delih.
Čistimo na domu in večje poslovne zgradbe.

Total System nudi ugodno čiščenje steklenih površin in. Naši delavci so usposobljeni za delo na višini s premičnimi dvigali ali višjimi lestvami. Čistimo samo z dolgo obstojnim namenskim čistilom nemškega proizvajalca (Unger in Caramba), ki je prijazna okolju in ne povzročajo poškodbo materialom.

Prepričajte se in pošljite povpraševanje za čiščenje steklenih površin ali žaluzij, nudimo ogled vašega objekta in svetovanje.

 

Čistimo tudi na višini.

 

 

Čiščenje z OZONOM

 

Očistite poslovne in domače prostore z ozonom


Ekološko, preprosto čiščenje zraka in površin, rešitev je OZON.

Vaš prostor po čiščenju z ozonom ostane svež in poln kisika. Čiščenje z ozonom lahko opravimo v vseh prostorih v vašem stanovanju, hiši, pisarni, kuhinji,. Z naravnimi procesi ozon ohranja svež zrak v zaprtih prostorih in tako omogoča lažje dihanje ter kvalitetnejši spanec.

Uporaba naprave je tiha in neškodljiva, z uporabo pa si olajšamo zagotavljanje ustrezne higiene in svežine v bivalnem ali delovnem okolju. Prostor lahko ponovno uporabljate 30 min po čiščenju.

 

OZON, čista in zdrava pot do dezinfekcije.

 

 

Ostale storitve

 

  

 

Zakaj izbrati nas?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

041/632-903

01/565-34-98

 

info@total-system.si

 

 

Strokovno čiščenje po ugodnih cenah!

Čistilni servisi Slovenije 01 02 03 04 05 07
Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.