SANTIM, čiščenje, d. o. o.

SANTIM, čiščenje, d. o. o.

NAROČITE ČIŠČENJE
Naslov

NASLOV:

SANTIM, čiščenje, d. o. o.
Koroška cesta 47
2370 DRAVOGRAD
www.santim.si

Telefon
E-naslov

E-NASLOV:

info@santim.si

Dodatne informacije

DIREKTOR:

RAJTER IZIDOR

 

SANTIM, čiščenje, d. o. o.

Vaš zanesljiv partner za popolno čistočo!

 

 

O nas

 

Osrednja pojma naše vizije in strategije sta kakovost in uspešno delo na področju storitev čiščenja. Vse od naših začetkov leta 1996 si prizadevamo zagotoviti celovito in kakovostno storitev našim naročnikom, s katerimi že vrsto let uspešno sodelujemo.

Zavedamo se, da zanesljivost, prilagodljivost in hitra odzivnost pri delu pomenijo korak v pravo smer pri doseganju zastavljenih ciljev rasti podjetja in zadovoljevanju želja ter zahtev naročnikov.

Pri zagotavljanju celovite in kakovostne storitve čiščenja namenjamo velik del naše pozornosti poleg samemu delu tudi pripravi na delo in odnosu zaposlenih do strank, saj menimo, da sta dobra priprava, organizacija in pozitivna delovna klima ključnega pomena.

Strokoven in dosleden nadzor pri izvajanju storitev omogoča izvedbo del tako, da jih opravimo karseda učinkovito in zanesljivo, na dolgi rok pa zagotavlja željene rezultate, ki so v skladu z našo vizijo in strategijo podjetja.

 

Želite izvedeti več?

 

 

Vrste čiščenja

 

DNEVNO ČIŠČENJE

 

V sklopu dnevnega čiščenja vam storitev nudimo od enkrat do sedemkrat tedensko – odvisno od zahtev, potreb in želja naročnika.

Skupaj z vami poskrbimo za optimalno organizacijo dnevnega čiščenja, dobavo čistilnih sredstev in papirne galanterije tako, da z izbiro naše storitve poskrbite za boljšo urejenost vašega delovnega okolja in počutja vaših zaposlenih.

 

 

GENERALNO ČIŠČENJE

 

Generalno čiščenje se izvaja kot dopolnitev dnevnemu čiščenju, kjer opravljamo čiščenje vseh težko dostopnih predelov, ki so izpuščeni v sklopu dnevnega čiščenja.

Storitev opravimo po zahtevah, potrebah in željah naročnika. Skupaj pripravimo načrt čiščenja oziroma vam ga predlagamo sami ter tako poskrbimo za čistočo vaših prostorov s celostnim in udobnim pristopom.

 

 

SPECIALNO ČIŠČENJE

 

Specialna čiščenja izvajamo po naročilu ali v sklopu generalnega čiščenja, kjer uporabljamo posebne čistilne stroje, sredstva in metode.

Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje in vrhunsko usposobljeni sodelavci s katerimi zagotavljamo hitro in kvalitetno čiščenje. Vedno in povsod!

 

Z odlično usposobljenimi sodelavci nudimo kakovostne in ugodne storitve:

 

 

 

Področja čiščenja

 

  • Čiščenje poslovnih prostorov
  • Čiščenje vzgojno – izobraževalnih ustanov
  • Čiščenje trgovsko poslovnih centrov
  • Čiščenje industrijskih in živilskih obratov
  • Čiščenje zdravstvenih domov
  • Čiščenje v zaključnih gradbenih delih

 

 

Vzdrževanje objektov

 

Za ohranitev objekta v dobrem stanju so poleg čiščenja zaslužna tudi redna vzdrževalna dela in hišniška opravila.

Z vzdrževanjem posameznih in skupnih delov stavb, funkcionalnih zemljišč in nadzorom skupnih naprav in sistemov, omogočimo nemoteno obratovanje stavb in objektov ter zagotovimo, da bivanje in delo zaposlenih v objektu poteka nemoteno.

 

Spoznajte več ...

 

  

Kje smo?

 

 

Zakaj izbrati SANTIM, čiščenje, d. o. o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonski št.: +386 2 621 52 02, +386 40 750 658

E-mail naslov: info@santim.si

 

Veselimo se vašega sporočila ali klica.

 

Čistilni servisi Slovenije 01 02 03 04 05 07
Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.