Naj se sveti, čiščenje stavb, d.o.o.

Naj se sveti, čiščenje stavb, d.o.o.

NAROČITE ČIŠČENJE
Naslov

NASLOV:

Naj se sveti, čiščenje stavb, d.o.o.
Stegne 33
1000 LJUBLJANA
www.najsesveti.com

Telefon

TELEFON:

041 806 284

E-naslov
Dodatne informacije

DIREKTOR:

TOMŠIČ KRISTIJAN

 

Naj se sveti, čiščenje stavb, d.o.o.

NAPREDNI ČISTILNI SERVIS

 

 

O podjetju

 

Podjetje Naj se sveti d.o.o. je bilo ustanovljeno kot hčerinsko podjetje enega prvih podjetij za čiščenje poslovnih prostorov v privatni lasti v Sloveniji, ki na ta način obratuje že 25 let.

Specializirali smo se za čiščenje poslovnih prostorov, kot so v prvi vrsti pisarne, javne površine poslovnih stavb, telovadnice, fitnesi, hoteli, fakultete, zdravstvene ustanove, avto saloni ter skladišča in delavnice in ne nazadnje tudi tovarne in proizvodnje.

V času delovanja smo čistili mnoge površine, tudi zahtevnejše, kot je čiščenje zunanjih oken na višini ter pranje zaves in podobnih tkanin.

Zadnja leta smo razširili ponudbo tudi na čiščenje domačih hiš ter stanovanj in nenazadne čiščenje plovil ter avtodomov. Tovrstno čiščenje se močno razlikuje od t.i. industrijskega čiščenja poslovnih prostorov, saj je potreben oseben pristop ter popolnoma drugačna oprema s čistili.

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

Čiščenje plovil

 

Posebnost naše ponudbe je čiščenje plovil, kjer uporabljamo posebna navtična čistila, ter plovilo pripravimo na novo sezono, da izgleda kot novo. Izkušnje s čiščenjem plovil pa smo prenesli tudi na čiščenje avtodomov. Avtodom očistimo tako zunaj kot znotraj, da bodo Vaša potovanja spet sveža.

 

 

Čiščenje pisarne

 

Čiščenja poslovnih prostorov se v našem čistilnem servisu lotevamo z veliko odgovornostjo, saj se zavedamo, da je urejeno delovno okolje bistveno za delovno uspešnost. Zaradi raznovrstnosti poslovnih prostorov ter zahtev naših strank, temelji naše delo na osebnem pristopu in tako naše storitve lahko zagotavljamo na vrhunski ravni.

  • ČIŠČENJE ZDRAVSTVENIH USTANOV
  • ČIŠČENJE VRTCEV, ŠOL IN FAKULTET
  • ČIŠČENJE HOTELOV
  • ČIŠČENJE TRGOVSKIH CENTROV
  • ČIŠČENJE V GOSTINSTVU
  • GENERALNO ČIŠČENJE

 

 

Čiščenje na domu

 

Zanesljivost, diskretnost ter čistoča z garancijo so naša vodila na poti k uspehu. Pripravili smo nekaj enostavnih paketov čiščenja, ki vodijo k popolnosti Vašega doma.

Redno čiščenje stanovanj zajema sesanje, brisanje steklenih površin, pomivanje tal, čiščenje kopalnice in čiščenje kuhinje, po potrebi pa stanovanje očistimo tudi generalno. 

 

 

Čiščenje oken

 

Čiščenje steklenih površin, predstavlja čiščenje oken (z obeh strani), čiščenje steklenih miz, ogledal in drugih steklenih površin v vašem domu ali pisarni.

Ko čistimo okna seveda očistimo tudi žaluzije, okenske okvirje in morebitne police. Za težko dostopne zunanje steklene površine, pa uporabljamo alpinistično tehniko ali dvižna dvigala.

 

 

Košnja trave

 

Travo prvič kosimo, ko doseže velikost od 8 cm in naprej.

V naslednjih košnjah postopoma kosimo vse niže dokler ne dosežemo primerno višino. Prava višina trave je odvisna od tipa tal, vrste travne mešanice in vremenskih pogojev.

Vedno pa velja, da pri košnji porežemo največ tretjino dolžine trave. Redno košenje trave dobro vpliva na zatiranje neželenih biljk na travi.

 

ZA UREJEN IN LEP VRT POKLIČITE: 040 480 892

 

 

Zaupajo nam že:

 

 

Zakaj izbrati Naj se sveti, čiščenje stavb, d.o.o.?

 

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.: 041 806 284

E-mail naslov: info@najsesveti.com

 V veselje nam bo sodelovati z vami.

Čistilni servisi Slovenije 01 02 03 04 05 07
Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.