MIHELAK, d.o.o.

MIHELAK, d.o.o.

NAROČITE ČIŠČENJE
Naslov

NASLOV:

MIHELAK, d.o.o.
Čobčeva ulica 7
2311 Hoče
www.vodni-sistemi.si

Telefon

TELEFON:

041 617 474

E-naslov
Dodatne informacije

DIREKTOR:

MIHELAK BORIS

 

ODLIČNOST IN ZANESLJIVOST

 

 

Predstavitev podjetja

 

MIHELAK, d.o.o. smo podjetje, ki se že od leta 1999 ukvarja z visokotlačnim vodnim čiščenjem raznih površin.

Čistimo industrijske hale, cevovode , strojno opremo, fasade, betone, kamnite površine, strešno kritino, tlakovce, izvajamo tudi odbijanje ometov na objektih, kjer je to možno…

Visokotlačno vodno čiščenje izvajamo na terenu z visokotlačnimi vodnimi stroji do 500 barov pritiska z možnostjo uporabe vroče vode.

 

 

STORITVE

 

Pri izvajanju storitev visokotlačnega čiščenja uporabljamo različne šobe (točkovne, ploščate ali vrtljive) vse odvisno od podlage. Glede na površino se uravnava tudi pritisk in temperatura vode. (do 90stopinj Celzija).

Za čiščenje talnih površin (tlakovcev, kamen, keramika, umetne mase) uporabljamo tudi talni čistilec - talni robot. Ta stroj uporabljamo, da preprečimo brizganje umazanije na površine, ki so v okolici.

Pri čiščenju mastnih površin zraven vroče vode uporabljamo tudi profesionalna čistila.
Na željo stranke površine impregniramo, za kar uporabljamo impregnacijo danskega proizvajalca Iso Point Nordic. Ta impregnacija je izdelana na podlagi najnovejše nanotehnologije in je zelo učinkovita.

Za svoje delo potrebujemo pri stranki samo priklop na vodno omrežje.

 

 

ČIŠČENJE BETONOV

 

Betonov smo očistili že več kot 200.000m2 (mostovi, tuneli, oddajniki, betonske ograje, nabrežja, škarpe, itd...). Pomembno je, za kaj se beton čisti. Če ga je potrebno pripraviti na sanacijo, ga je potrebno čistiti z 500 barov pritiska ali več, drugače pa se pritisk vode nastavi po potrebi.

 

 

VISOKOTLAČNO VODNO ČIŠČENJE CERKVA

 

Cerkve se med seboj razlikujejo po načinu gradnje. Kamnite je potrebno samo dobro oprati in očistiti umazanijo, nekaterim je potrebno fasado oprati in jo pripraviti na barvanje, pri nekaterih pa je potrebno fasado odbiti. Vse to vam lahko naredimo, saj imamo pri tem veliko izkušenj.

 

 

VISOKOTLAČNO VODNO ČIŠČENJE FASAD IN STEKLA

 

Pri visokotlačnem čiščenju je zelo pomembna pravilna uporaba šob in pritiska. Zato skoraj vedno naredimo testno polje, da lahko določimo način čiščenja. Nekatere fasade je potrebno najprej "namočiti", pri drugih je potrebno dodati čistilo, nekatere pa se čistijo z zelo malim pritiskom, vodo je potrebno segreti do 100C. Najbolj pomembno je pravilno razmerje med pritiskom in količino vode, da se fasada lepo spere.

 

 

VISOKOTLAČNO VODNO ČIŠČENJE TLAKOVCEV

 

Tlakovce čistimo ročno, s posebno roto šobo ali pa uporabimo talni robot, ki nam preprečuje špricanje umazanije po fasadi ali drugih površinah v okolici. Tlakovce po dogovoru tudi zafugiramo, nekatere stranke pa se odločijo tudi za impregnacijo tlakovcev. Za odstranjevanje oljnih madežev uporabljamo profesionalna čistila.

 

 

VISOKOTLAČNO VODNO ČIŠČENJE KAMNA

 

Lep kamen je čist kamen, zato ga je potrebno vzdrževati. Tudi to vam lahko naredimo in to zelo kvalitetno. Po želji vam ga tudi zaščitimo s posebno impregnacijo.

 

 

VISOKOTLAČNO VODNO ČIŠČENJE STARIH KLETI

 

Za odbijanje starega ometa v kleteh se odloča vedno več ljudi, kajti kletem želijo povrniti prvotni izgled. Pri ogledu je potrebno narediti probno polje in ugotoviti trdnost ometa v primerjavi z podlagi. Klet pa lahko tudi samo operemo z visokim pritiskom in jo s tem osvežimo in polepšamo.

 

 

VISOKOTLAČNO VODNO ČIŠČENJE STREH

 

Streha zraven fasade daje glaven videz hiše. Vedno več ljudi se odloča za to čiščenje, kakor tudi za impregnacijo kritine ali celo barvanje. Predpogoj za impregnacijo ali barvanje pa je kvalitetno očiščena kritina.

 

VISOKOTLAČNO VODNO ČIŠČENJE ŠPORTNIH OBJEKTOV

 

Očistili smo že lepo število športnih šotorov (balonov). Pri tem čiščenju je potrebno uporabiti posebno čistilo, pravilno šobo, ki površine ne poškoduje in je šotor spet kot nov.

 

 

VISOKOTLAČNO VODNO ČIŠČENJE INDUSTRIJSKIH OBJEKTOV

 

Z čiščenjem smo redno prisotnu tudi v industriji. Čistimo strojno opremo, industrijske hale, cevovode, silose, konstrukcije, bazene, rolo vrata, itd...

 

 

PODROČJE DELOVANJA:

 

Vse svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

 

 

ZAKAJ IZBRATI MIHELAK, d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska številka:

 

041/617-474

 

Elektronska naslova:

 

mihelakboris64@gmail.com

dragica.mihelak@gmail.com

  

Čistoča na vsakem vašem koraku. 

 

Čistilni servisi Slovenije 01 02 03 04 05 07
Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.