DAX, čistilni servis, Darko Moric s.p.

DAX, čistilni servis, Darko Moric s.p.

NAROČITE ČIŠČENJE
Naslov

NASLOV:

DAX, čistilni servis, Darko Moric s.p.
Legen 102A
2380 Slovenj Gradec
storitvedax.si

Telefon

TELEFON:

051/255-409

E-naslov
Dodatne informacije

DIREKTOR:

DARKO MORIC

DAX, čistilni servis, Darko Moric s.p.

 KO ČIŠČENJE POSTANE ENA SKRB MANJ

 

 

O NAS:

 

Smo podjetje z več kot 8 letnimi izkušnjami s področja čiščenja poslovnih, bivalnih in večstanovanjskih prostorov ter objektov. V večletnem obdobju delovanja in pridobivanja izkušenj smo uspešno izpeljali že več kot 700 različnih projektov, zaupajo nam podjetja kot Pepco, Rutar in mnogi drugi.

V podjetju se že od samega začetka zavedamo resnosti in pomembnosti kvalitete opravljenih storitev zato vedno stremimo k zagotavljanju zadovoljstva naših strank. Nenehno sledimo novitetam na trgu in posledično nenehno posodobljamo naše opremo, stroje in sredstva čiščenja, da vam lahko nudimo najboljšo možno kvaliteto storitev.

Poleg tega pa z bogato ponudbo storitev zagotavljamo, da smo lahko edini čistilni servis, ki ga boste potrebovali za reševanje tovrstne problematike.

Vsaki stranki se maksimalno posvetimo, prilagodimo in postavimo njene želje na prvo mesto. Pri našem poslu smo korektni, natančni in zanesljivi predvsem, pa se držimo dogovorov in svoje storitve opravimo v naprej predvidenih terminih.

 

STORITVE:

 

GENERALNO ČIŠČENJE

 

Generalno čiščenje za večino ljudi predstavlja izziv, saj porabimo veliko časa in truda, da dobimo zadovoljive rezultate, poleg tega pa velikokrat oviro predstavlja tudi pomanjkanje primernih čistil, opreme in strojev. Tukaj za vas nastopimo mi, naše izkušnje, individualen pristop, profesionalna oprema, okulju prijazna čistila ter zanesljiva in učinkovita storitev.

 

 

ČIŠČENJE TALNIH POVRŠIN

 

Vse talne površine vpijajo umazanijo, gre za to, da si umazanija na površini ustvari tanek film, ki ga s klasičnim čiščenjem izredno težko odstranimo, običajno ga le prestavljamo iz enega konca površine na drugo. Da takšne površine temeljito očistimo potrebujemo ustrezen stroj in glede na vrsto tal ustrezna čistilna sredstva.

 

 

PREMAZOVANJE TALNIH POVRŠIN

 

S premazovanjem tal dosežemo večjo gladkost in s tem zmanjšamo vpijanje umazanije, poleg tega pa jih s tem zaščitimo in posledično podaljšamo njihovo življenjsko dobo. S premazovanjem zmanjšujemo tudi razvoj bakterij ter zaradi večje drsnosti omogočamo veliko lažje in enostavnejše dnevno čiščenje.

 

 

ČIŠČENJE STEKLENIH POVRŠIN

 

Steklene površine imajo izjemen estetski pomen objektov in prostorov, njihova slabost pa je, da se zaradi občutljivosti hitro umažejo. Uspešno čiščenje steklenih površin zahteva primerno usposobljenost, čistila, orodja, stroje ter  navsezadnje precej truda in časa. Prihranite čas in živce ter to opravilo prepustite nam.

 

 

KRISTALIZACIJA IN POLIRANJE KAMNA

 

Naravni kamen lahko s pravilno nego in s primernimi pogoji ostane nespremenjen skozi stoletja. V arhitekturi ga uporabljamo že od samega začetka saj zaradi njegovih dobrih lastnostih arhitekturna čudesa po svetu kljubujejo času že tisočletja. S kristalizacijo in poliranjem poravnamo kamnu vrnemo prvotni sijaj.

 

 

PODROČJE DELOVANJA:

 

ZAKAJ IZBRATI NAS?

 

  • Cenovno ugodne storitve.
  • Strokovno usposobljeno osebje z večletnimi izkušnjami.
  • Izvedba storitev na najvišjem nivoju.
  • Prilagajanje vašemu urniku.
  • Uporaba profesionalnih strojev.
  • Okolju prijazna čistila in premazi.
  • Čiščenje po celotni Sloveniji.

 

  

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

051 255 409

darko@storitvedax.si

 

 Z bogato ponudbo storitev želimo postati edini čistilni servis, ki ga boste kdajkoli potrebovali.

 

Čistilni servisi Slovenije 01 02 03 04 05 07
Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.