ČISTILNI SERVIS CUNJ'CA d.o.o.

ČISTILNI SERVIS CUNJ'CA d.o.o.

NAROČITE ČIŠČENJE
Naslov

NASLOV:

ČISTILNI SERVIS CUNJ'CA d.o.o.
Puhova ulica 12
1000 LJUBLJANA
www.cunjca.si

Telefon

TELEFON:

041/307-300

E-naslov

E-NASLOV:

info@cunjca.si

Dodatne informacije

DIREKTOR:

MARKO HALUŽAN

 

ČISTILNI SERVIS CUNJ'CA d.o.o.

PUSTITE, DA SE VAM DOKAŽEMO

 

 

O nas

 

ČISTILNI SERVIS CUNJ'CA d.o.o. smo družinski čistilni servis, ki v Sloveniji deluje že več kot deset let. Imamo večje število stalnih strank, ki z nami sodelujejo že od začetka.

Naj bo to čiščenje, ki ga je potrebno opraviti redno ali pa tisto, ki pride na vrsto dvakrat na leto, naš čistilni servis vam je vedno na voljo. Seveda pa je odvisno samo od vas ali si boste pustili odvzeti kakšno breme s pleč.

 

Želite izvedeti več?

 

 

Čiščenje poslovnih prostorov

 

Še vedno sami čistite svoje poslovne prostore?

S povečanim obsegom poslovanja se zmanjša količina vašega prostega časa. Zakaj bi ga še tisto malo porabili za opravilo kot je čiščenje poslovnih prostorov. Dandanes je najem čistilnega servisa za večino podjetij doma in po svetu nekaj čisto samo po sebi umevnega. Posebej v tujini je to že vrsto let stalna praksa, pri nas pa se pogodben najem čistilnih servisov za čiščenje poslovnih prostorov šele uveljavlja. A vse več podjetij se že odloča za to storitev. Pridružite se jim!

 

Prihranite čas!

 

Odločitev za najem profesionalnega čistilnega servisa za čiščenje vaših poslovnih prostorov vam bo namreč prihranila čas ter vam močno olajšala vsakdanje delo. Ob enem pa se boste z najemom čistilnega servisa hitro povsem znebili skrbi za čistočo vaših poslovnih prostorov.

 

REFERENCE:

 

Lovska zveza Slovenije, Poslovna hiša vila Šmartinka, Poslovna hiša Pržan, Mega Tisk d.o.o., Emonska Klet, CMT potovalna agencija d.o.o. (Collegium), GSR d.o.o., Telprom d.o.o., Avanta d.o.o., T&S d.o.o., Gostilna pri Micki, Lango d.o.o. in še mnogi drugi.

 

Kontaktirajte nas preko elektronske pošte ali telefona (041 307 300) in nam zaupajte vaše želje. Pripravili vam bomo izdelan načrt čiščenja poslovnega prostora in ponudbo, ki bo ustrezala vašim željam.

 

 

Čiščenje stanovanj in hiš

 

Čiščenje stanovanje je eno tistih opravil za katero si izredno težko najdemo čas med poplavo vseh drugih obveznosti in vedno daljšimi delovniki. Zato se pogosto odločamo za “generalke” ravno med vikendom, ko bi naj imeli čas za sprostitev in posvetitev sebi ter svojim bližnjim. S tem razlogom se vedno več gospodinjstev odloča za storitev pospravljanja stanovanj in hiš. 

 

Za čiščenje stanovanja izberite profesionalce!

 

Veliko gospodinjstev se za reševanje tega problema obrača na privatnike, ki jim čiščenje na domu predstavlja dodaten zaslužek. Takšni ponudniki seveda niso vedno najbolj zanesljivi in od njih tudi ne morate pričakovati natančnosti. Pojavi se tudi težava, da jih nihče ne more nadomeščati, ko so na dopustu.

V našem čistilnem servisu smo specializirani za čiščenje stanovanj in vsem strankam nudimo celovito rešitev čiščenja. Naš kader zaposlujemo že dlje časa, zato vam ni potrebno skrbeti za natančnost in poštenost čiščenja!

 

Očistili smo že preko 300 stanovanj in hiš!

 

Vas zanima koliko bi vas stala razbremenitev čiščenja, da si boste lahko privoščili več prostega časa? Kontaktirajte nas, nam zaupajte želje in pripravili vam bomo neobvezujočo ponudbo!

 

 

Čiščenje garažnih hiš

 

Za čiščenje večjih površin kot so garažne hiše se potrebuje specializirane stroje, ki delo opravijo temeljito in hitro. Na voljo imamo večje število strojev, ki jih uporabljajo za čiščenje garažnih hiš. 

 

Postopek:

 

  • Garaža se strojno pomete.
  • S posebnim strojem se nanese čistilo.
  • Površino se začne strojno krtačiti.
  • Sesanje površine do suhega.
  • Brisanje svetlobnih in prometnih znakov ter stropnih cevi.
  • V svoji dobi delovanja smo očistili že preko 30 različnih garažnih hiš, mnoge pa tudi redno čistimo in vzdržujemo.

 

 

Najem čistilnih strojev


Poleg storitev čiščenja ponujamo možnost najema profesionalnih čistilnih strojev – krtačni stroji in profesionalni sesalci. Opremo ponujamo v najem profesionalcem in podjetjem ali fizičnim osebam. Glavne prednosti najema čistilnih strojev je, da uporabniku ni potrebno investirati v drago opremo in skrbeti, ter zapravljati denarja za vzdrževanje strojev.

 

 

Področje delovanja

 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

 

Zakaj izbrati ČISTILNI SERVIS CUNJ'CA d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.: 041/307-300

E-mail naslov: info@cunjca.si

 

Strokovnost, kvaliteta, natančnost.

 

Čistilni servisi Slovenije 01 02 03 04 05 07
Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.