ČISTILNI SERVIS CUNJ'CA d.o.o.

ČISTILNI SERVIS CUNJ'CA d.o.o.

NAROČITE ČIŠČENJE
Naslov

NASLOV:

ČISTILNI SERVIS CUNJ'CA d.o.o.
Puhova ulica 12
1000 LJUBLJANA
www.cunjca.si

Telefon

TELEFON:

041/307-300

E-naslov

E-NASLOV:

info@cunjca.si

Dodatne informacije

DIREKTOR:

MARKO HALUŽAN

 

Smo družinski čistilni servis z 20 letno tradicijo na področju vseh vrst čiščenj.

 

 

O nas

 

ČISTILNI SERVIS CUNJ'CA d.o.o. smo družinski čistilni servis, ki v Sloveniji deluje že več kot deset let. Imamo večje število stalnih strank, ki z nami sodelujejo že od začetka.

 

Čistilni servis poznan po odličnosti


S preko 1000 zadovoljnimi strankami po več mestih v sloveniji smo čistilni servis, ki se lahko pohvali s popolno čistočo. Čistimo vse vrste poslovnih in privatnih prostorov, poleg tega pa smo postali odlični v čiščenju javnih površih, garažnih hiš in zunanjih ter steklenih površin.

Naša ekipa bo s svojim znanjem in profesionalno opremo hitro in učinkovito opravila s kakršnimi koli nečistočami in neredi. Dovolite da tudi za vaše čiščenje poskrbi Cunj'ca!

 

Od skromnih začetkov do čistilnega servisa z renomejem


Cunj'ca je s svojim delom začela pred 20 leti v okviru družinskega kroga. Kot doma, smo vam želeli pripeljati čistočo v vaše poslovno okolje in domove po sloveniji. S časom smo nadgradili naš "arsenal" čistilnih pripomočkov, in zdaj omogočamo tudi izposojo čistilnih aparatov.

 

 

Čiščenje poslovnih prostorov

 

S povečanim obsegom poslovanja se zmanjša količina vašega prostega časa. Zakaj bi ga še tisto malo porabili za opravilo kot je čiščenje poslovnih prostorov.

Dandanes je najem čistilnega servisa za večino podjetij doma in po svetu nekaj čisto samo po sebi umevnega. Posebej v tujini je to že vrsto let stalna praksa, pri nas pa se pogodben najem čistilnih servisov za čiščenje poslovnih prostorov šele uveljavlja.

A vse več podjetij se že odloča za to storitev. Pridružite se jim!

Odločitev za najem profesionalnega čistilnega servisa za čiščenje vaših poslovnih prostorov vam bo namreč prihranila čas ter vam močno olajšala vsakdanje delo. Ob enem pa se boste z najemom čistilnega servisa hitro povsem znebili skrbi za čistočo vaših poslovnih prostorov. 

 

Spoznajte več ...

 

 

Čiščenje stanovanj in hiš

 

Čiščenje stanovanje je eno tistih opravil za katero si izredno težko najdemo čas med poplavo vseh drugih obveznosti in vedno daljšimi delovniki. Zato se pogosto odločamo za “generalke” ravno med vikendom, ko bi naj imeli čas za sprostitev in posvetitev sebi ter svojim bližnjim. S tem razlogom se vedno več gospodinjstev odloča za storitev pospravljanja stanovanj in hiš.

 

Spoznajte več ...

 

 

Čiščenje garažnih hiš

 

Smo eden izmed redkih čistilnih servisev, ki izvajamo čiščenje garažnih hiš. Če ste lastnik ali upravljalec garažne hiše, potem smo mi prava izbira za vas, saj je čiščenje garaže lahko izjemno dolgotrajen ter drag opravek. Skozi leta smo razvili hiter in učinkovit postopek za čiščenje garažne hiše, ki miniamalno vpliva na vaše uporabnike in najemnike parkirnih prostorov.

Za čiščenje večjih površin kot so garažne hiše se potrebuje tudi specializirane stroje, ki delo opravijo temeljito in hitro. Na voljo imamo večje število strojev, ki jih uporabljamo za čiščenje garažnih hiš. Ti odstranjujejo trde delce, odstranjujejo trdovratne oljne madeže in ostanke katrana, prav tako pa ohranjajo talne označbe čiste in vidne. Seveda poskrbimo tudi za čistočo stropnih cevi, ki zaključujejo urejen videz garažne hiše.

Mi poskrbimo za čiščenje garaž, od tukaj naprej pa potrebujete samo še avtomobile za parkiranje!

Cunj'ca poskrbi za celotno čistočo podjetja, zato ponujamo tudi čiščenje poslovnih prostorov.

 

 

Reference

 

 • Lovska zveza Slovenije,
 • Poslovna hiša vila Šmartinka,
 • Poslovna hiša Pržan,
 • Mega Tisk d.o.o.,
 • Emonska Klet,
 • CMT potovalna agencija d.o.o. (Collegium),
 • GSR d.o.o.,
 • Telprom d.o.o.,
 • Avanta d.o.o., T&S d.o.o.,
 • Gostilna pri Micki,
 • Lango d.o.o.
 • in še mnogi drugi.

 

 

Področje delovanja

 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

 

Zakaj izbrati ČISTILNI SERVIS CUNJ'CA d.o.o.?

 


 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.: 

041/307-300

 

E-mail naslov:

info@cunjca.si

 

Strokovnost, kvaliteta, natančnost.

 

Čistilni servisi Slovenije 01 02 03 04 05 07
Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.