ČIŠČENJE IN VZDRŽEVANJE OBJEKTOV, Danijel Teržan s.p. - OBNOVA IN NEGA KAMNA

ČIŠČENJE IN VZDRŽEVANJE OBJEKTOV, Danijel Teržan s.p. - OBNOVA IN NEGA KAMNA

NAROČITE ČIŠČENJE
Naslov

NASLOV:

ČIŠČENJE IN VZDRŽEVANJE OBJEKTOV, Danijel Teržan s.p. - OBNOVA IN NEGA KAMNA
Latkova vas 195A
3312 Prebold
www.čiščenjeinvzdrževanje.si

Telefon

TELEFON:

031/886-409

E-naslov
Dodatne informacije

DIREKTOR:

DANIJEL TERŽAN

 

 

ČIŠČENJE IN VZDRŽEVANJE OBJEKTOV, Danijel Teržan s.p.

OBNOVA IN NEGA KAMNA

 

 

O podjetju

 

ČIŠČENJE IN VZDRŽEVANJE OBJEKTOV, Danijel Teržan s.p. podjetje je bilo ustanovljeno na podlagi večletnih izkušenj na področju čiščenja in obdelave talnih površin, specializirano za kamnite površine (marmor, granit, teracco).

Nudimo kvalitetne storitve generalnega čiščenja, kot tudi rednih intervalnih čiščenj. Smo visoko motivirani, razvojno naravnani, ter strokovno in tehnološko napredno podjetje.

Pri izvajanju storitev skrbimo za zadovoljstvo naših naročnikov, varovanje okolja ter graditev trdnih partnerskih odnosov.

 

Želite izvedeti več?

 

  

STORITVE

 

 

 

DIAMANTNO BRUŠENJE MARMORJA/GRANITA/TERAZZA

 

Čiščenje, zaščita in restavriranje kamna ter drugih mineralnih površin (marmor, granit, fasadna opeka, neglazirane opečne ploščice – cotto, klinker, beton, penobeton, granitogres, teraco,..). Nudimo strokovne nasvete pri izbiri, izdelavi in vzdrževanju.

 

STROJNO ČIŠČENJE Z ZAŠČITNIMI PREMAZI

 

Uporabljajo se za zaščito talnih površin. S tem preprečimo direkten vnos nečistoč na površino. Tla se po zaščiti lepo svetijo, čiščenje pa je bistveno lažje. Imamo več vrst premazov, proti zdrsni, antistatični, mat, sijoči,... Površino predhodno temeljito očistimo in počakamo, da se osuši, nato ( dvakrat ali trikrat ) premažemo z zaščitnim premazom.

 

GENERALNO ČIŠČENJE PO GRADNJI / ADAPTACIJI

 

Če ste ravnokar prenavljali ali gradili, vas čaka še zadnja faza preden začnete prostor/objekt uporabljati. Nudimo čiščenje vseh vrst površin, odstranitev praha in drugih nečistoč, sesanje, dezinfekcija kuhinje in kopalnice, poliranje kovinskih ograj, čiščenje oken, odstranitev nalepk, barve ...

 

ČIŠČENJE PROIZVODNIH PROSTOROV

 

Razumemo potrebo po različnih pristopih za različne industrije. Prikrojil bomo vsak pristop, da bo ustrezal vašim zahtevam na mestu, tako da boste lahko prepričani, da je rešitev, ki ste jo prejeli, prava za vas.

 

IZVEDBA VENECIJANSKEGA TLAKA - TERACO

 

Beseda "Terrazza", pomeni terasa in se nanaša na stare beneške polagalce mozaika, ki so za polaganje teras, uporabljali delce ostankov marmorja. Teraco tla so izredno trpežna in je površina, ki se lahko odlično obnovi. Ko je obnovljen, je njegovo vzdrževanje zelo enostavno tako z mokrim, kot suhim čiščenjem.

 

ČIŠČENJE STEKLENIH POVRŠIN

 

Poleg notranjega in zunanjega čiščenja oken, opravljamo tudi čiščenje ogledal, stropnih ventilatorjev in luči, solarnih panelov, ekranov...

 

 

Področje delovanja

 

Storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

Zaupajo nam

 

 

Zakaj izbrati ČIŠČENJE IN VZDRŽEVANJE OBJEKTOV, Danijel Teržan s.p.?

 

 

Stranke o nas:

 

  • Kljub temu, da sem moral parkrat prestavit začetek čiščenja, zaradi nezaključenih gradbenih del, sem s podjetjem več kot zadovoljen. Opravili so odlično delo in z natančnostjo kakor bi se dela lotil sam. Priporočam!

MARKO RIBIČ (odvetnik)

 

  • Profesionalni, vljudni in temeljiti. Vredni vsakega centa.

MAŠA GUZEM (zdravnica)

 

  • Najbolj me je navdušila pozornost do stranke, po že opravljeni storitvi sem ga še parkrat poklical za svetovanje. Zagotovo ga še pokličem!

ANDREJ FIDLER (učitelj)

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska številka: 

031/886-409

 

E-Mail naslov: 

danijelterzan@gmail.com

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.

 

Čistilni servisi Slovenije 01 02 03 04 05 07
Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.