BURGAR d.o.o.

BURGAR d.o.o.

NAROČITE ČIŠČENJE
Naslov

NASLOV:

BURGAR d.o.o.
Gorenjska cesta 26
4202 Naklo
www.burgar.si

Telefon

TELEFON:

041/746-710

E-naslov
Dodatne informacije

DIREKTOR:

RUDOLF BURGAR

BURGAR d.o.o.

Čistoča, ki jo opazite!

 

 

O nas:

Smo vedno v koraku z razvojem in nenehni prilagoditvami novim materialom in strojev, zato smo prepričani v kakovost našega dela. Nudimo vam vso pozornost, učinkovitost, popolno čistočo ter cenovno ugodne storitve pri tem pa vam zagotavljamo, da boste z našimi storitvami zelo zadovoljni. Vedno prisluhnemo željam in potrebam naročnika!

 

 

Naše storitve: 

 

Čistimo sejne sobe, recepcije, sprejemne pisarne, pisarniške prostore, delavnice, garaže, trgovine, vrtce, agencije, apartmaje in hotelske sobe. Čiščenje pa vsebuje hodnike, okna, žaluzije, pohištvo, izložbe, talne obloge, ogledala, vhode, stranišča, čajne kuhinje smetiščenje košev polnjenje mila in podajalnikov brisač ter wc papirja.

Vaši poslovni prostori bodo profesionalno očiščeni, s tem pa boste pridobili prijetno, čisto in urejeno delovno okolje v katerem se boste vi, vaše stranke ter sodelavci dobro počutili.

 

 

Čiščenje vsebuje  posesana ali ročno očiščena tla, na zunanji strani prebrisana bela tehnika, kuhinjski pult in leseni deli, čisto pomivalno korito, napa, pobrisana vrata in okvirji, pobrisana miza in stoli, posesana sedežna garnitura, na zunanji strani prebrisano pohištvo in aparati, pobrisane okenske police in žaluzije, pobrisana vrata in okvirji, odstranjene pajčevine, posesana postelja, na zunanji strani pobrisane omare, popolnoma očiščena WC školjka, očiščene vse ploščice, popolnoma očiščena tuš kabina, na zunanji strani očiščene omarice, aparati, očiščena ogledala.

 

Ob rednih čiščenjih vam lahko ponudimo tudi dodatne storitve, kot je čiščenje oken, okvirjev oken, žaluzij globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva in preprog, čiščenje drugih steklenih površin in talnih oblog.

 

 

S čiščenjem odstranimo vodni kamen ter ostalo nesnago s tem pa podaljšamo življensko dobo vaših oken in žaluzij. Pri pogledu skozi  očiščeno okno se vam bo dan lepši in bolj sijoč.

 

 

Osnovno čiščenje, pranje fasade vsebuje pranje z visokotlačnim čistilcem. V dodatno čiščenje pa vam lahko ponudimo tudi impregnacijo fasade, ki vam podaljša življensko dobo fasade ter vrednost. Nudimo tudi pranje žaluzij, oken ter nadstreškov.

 

 

Brušenje različnih vrst kamna se brusi z različnimi brusi, ti si sledijo od bolj grobega k vse bolj finim brusom. Z brušenjem poravnamo tla odstranimo posamezne predhodne poškodbe, praske, nečistočo. Manj poškodovane dele kamna se brusi z finimi brusilci. Na koncu se tako obdelanemu kamnu doda ni obvezno, kristalizacija, ki je kemijski postopek na kislinski bazi ta kamnu doda dodatni sijaj, ki pa ga lahko z poliranjem še povečamo.

Življenjsko dobo kamnu predvsem na zunanjih površinah lahko podaljšamo tudi z impregnacijo.

 

 

S postopkom, slovensko imenovan ekstrakcija-globinsko čiščenje dosežemo to da odstranimo skoraj 100% nečistočo, ki se je z leti nabrala na vaši priljubljeni sedežni garnituri. Z našim 12 letnim delovanjem na trgu vam lahko zagotovimo, da bo vaša sedežna garnitura spet sveža, čista in nepoškodovana.

 

 

  • Čiščenje in urejanje kampov

 

 

  • Čiščenje in urejanje apartmajev

 

 

Izposoja:

Nudimo vam izposojo različnih naprav.

 

 

Oglejte si našo galerijo prej/potem:

 

 

Storitve opravljamo v regiji 04.

 

Zakaj izbrati BURGAR d.o.o.?

 

 

Kontaktirajte nas:

Telefon:

+386 41 74 67 10

 

E-pošta:

info.burgar@siol.net

 

Čistilni servisi Slovenije 01 02 03 04 05 07
Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.