ZAGI d.o.o.

ZAGI d.o.o.

NAROČITE ČIŠČENJE
Naslov

NASLOV:

ZAGI d.o.o.
Topolšica 51A
3326 Topolšica
www.zagi.si

Telefon

TELEFON:

041/329-304

E-naslov

E-NASLOV:

info@zagi.si

Dodatne informacije

DIREKTOR:

ZAGER ZDRAVKO

 

ZAGI d.o.o.

ZA VAS DOSEGLJIVI 24 UR / DAN - VSE DNI V TEDNU

 

 

O podjetju

 

V podjetju ZAGI d.o.o.  sledimo novim smernicam na našem področju in pridobljeno znanje uvajamo v vsakodnevno prakso.

Pri delu uporabljamo sodobne tehnične pripomočke in čistila, ki ob odlični učinkovitosti kar najmanj obremenjujejo okolje.

Naši vodili sta visoka strokovnost in ažurnost. Zato so vsi zaposleni ustrezno usposobljeni in opremljeni za svoje delo.

Vse naše storitve so Vam na voljo ob zelo ugodnih plačilnih pogojih.

 

SPECIALIZIRANI SMO ZA:

 

  • čiščenje s suhim ledom
  • čiščenje proizvodnih prostorov
  • generalna čiščenja (steklenih površin, stropov in luči, žaluzij, pranje klasičnih in lamelnih zaves, pohištva, tekstilnih talnih oblog, strojno čiščenje in premazi PVC, viniflex, linolej tal, oblog, kristalizacija marmorja, počitniških objektov, dela na višini, globinsko čiščenje tekstilnih talnih oblog, sedežnih garnitur in stolov, kemično čiščenje pregrinjal in delovnih oblek)
  • čiščenje bivalnih prostorov (čiščenje pohištva; čiščenje kopalnic, z odstranjevanjem vodnega kamna in usedlin; globinsko čiščenje preprog, sedežev in vzmetnic; čiščenje steklenih površin; vrtnarska dela (ureditev in vzdrževanje); beljenje)
  • čiščenje poslovnih prostorov (čiščenje in brisanje prahu po mizah, stolih in drugi opremi v pisarnah; praznjenje košev za odpadke, nameščanje vrečk, po potrebi pomivanje košev in odnašanje smeti v kontejnerje; praznjenje in pomivanje pepelnikov; čiščenje talnih površin (sesanje, pometanje, pomivanje); čiščenje steklenih površin do dosega rok (vrat, omar); čiščenje in dezinficiranje v sanitarnih prostorih; vzdrževanje higiene v čajni kuhinji in pomivanje posode; temeljito čiščenje vrat in kljuk; brisanje okenskih polic; brisanje telefonskih aparatov in namiznih svetil; čiščenje radiatorjev)
  • čiščenje po adaptaciji in novogradnji (čiščenje, odstranjevanje kosovnih odpadkov; strojno čiščenje talnih površin; čiščenje keramičnih oblog; čiščenje steklenih površin; globinsko čiščenje tekstilnih talnih oblog; čiščenje opreme itd.)

 

 

Tehnologija

 

Čistila

Pri svojem delu uporabljamo le čistila priznanih svetovnih proizvajalcev, ki so že dolga leta prisotni na trgu. Vsa čistila so ekološko neoporečna in imajo potrebna potrdila o ustreznosti.


Stroji

Podjetje Zagi je opremljeno z sodobnimi stroji za čiščenje. Veliko vlagamo v nakup novih in zanesljivih pripomočkov, vse z namenom zagotavljanja najvišje stopnje čistoče in kakovostnega izpolnjevanja naročil.

 

 

KJE NAS NAJDETE?

 

 

Zakaj izbrati ZAGI d.o.o. ?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Čistilni servisi Slovenije 01 02 03 04 05 07
Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.