Vzdrževanje objektov, Domen Maček s.p.

Vzdrževanje objektov, Domen Maček s.p.

NAROČITE ČIŠČENJE
Naslov

NASLOV:

Vzdrževanje objektov, Domen Maček s.p.
Novo Polje, cesta X 49,
1260 LJUBLJANA-POLJE
vzdrzevanje-pritisk.si

Telefon
E-naslov

E-NASLOV:

info@pritisk.eu

Dodatne informacije

DIREKTOR:

Domen Maček

 

 

VZDRŽEVANJE OBJEKTOV, DOMEN MAČEK S.P.

 

ODLIČNOST IN ZANESLJIVOST

 

 

O nas

 

VZDRŽEVANJE OBJEKTOV, DOMEN MAČEK S.P.  je podjetje, ki je usposobljeno za ODMAŠEVANJA IN ČIŠČENJA ODTOKOV,  CEVI IN ŽLEBOV, PREGLEDE S KAMERO ter VISOKOTLAČNA ČIŠČENJA VSEH POVRŠIN (dovozi, strehe, fasade, odstranjevanje grafitov ipd.).

Dosegljivi smo 24 UR na dan 365 DNI v letu na območju CELOTNE SLOVENIJE.

Pri nujnih interventnih delih (razlitja, zamašeni odtoki, manjša nujna vodovodna popravila) poskrbimo, da je naša storitev opravljena v samo nekaj urah. Odlikuje nas hiter reakcijski čas, fleksibilnost, kakovostno opravljeno delo in ugodna storitev. Z našo mobilno enoto poskrbimo, da smo kos vsaki težavi, ki predstavlja izziv, tudi na težje dostopnejših delih. To nam zagotavlja 100 m dolga visokotlačna cev in zmožnost ustvarjanja videoposnetkov, s pomočjo 30 m dolge cevi, ki vam jih naložimo na USB.

 

Želite izvedeti več?

 

 

STORITVE 

Odmaševanje odtokov 

Odmaševanje in čiščenje cevi od premera 30mm do 300mm. Izvajamo vsa industrijska in stavbna čiščenja - odmaševanja odtokov, kanalizacije in cevi (vertikale, glavne odtočne cevi, meteorne vode, sanitarije, kuhinjski odtoki, manjši sifoni , wc odtoki…). 110m visokotlačne cevi nam omogoča, da dosežemo tudi težje dostopna mesta.

 

 

 

 

Pregled s kamero

 

Vse cevi od premera  40 mm naprej (kuhinjski odtoki, talni sifoni, vertikale, glavne odtočne cevi...) do dolžine 30 m lahko pregledamo z barvno videokamero, s pomočjo katere najdemo poškodovana mesta v cevi, vzrok zamašitve oziroma vzrok za puščanje cevi in posledični vodni madež na stenah. Oprema videokamere nam omogoča, da vam v nekaj minutah posnetek našega dela pri vas prenesemo na vaš računalnik oz. USB ključ.

 

 

Čiščenje žlebov 

Neočiščeni žlebovi so vzrok za plesen, vodne madeže na stenah, vlago in zamakanje... Vsekakor jih ne smemo zanemariti. V horizontalnih predelih žlebov (na strehi) se nabira usedlina in umazanija, mah, plevel, listje... Vse to lahko pripelje do slabo požirajočih žlebov in nabiranja vode v le teh. Ob močnejših nalivih tako voda ne mora odtekati skozi žleb ampak zastaja in teče preko njega. Problem neočiščenih horizontalnih predelov se kaže tudi v vertikalnih žlebovih (ob stavbah), ker se odpadki nabirajo v vertikali, kar lahko pripelje do popolnoma zamašenih žlebov in stoječe vode v žlebu. Stoječa voda v žlebu tako hitro najde pot skozi spoje žleba in tako teče po steni in fasadi.

Izvajamo čiščenja vseh predelov žlebov in drenažnih sistemov, katere v kolikor so dotrajani tudi saniramo.

 

 

Visokotlačno čiščenje

 

OD 50 DO 400 bar , DO 150°C

Vrsto in način čiščenja določimo individualno na podlagi ogleda. Pritisk, pretok in temperaturo prilagodimo glede na strukturo, material, starost in občutljivost površine.
Izvajamo industrijska (konstrukcije, silosi, strehe, skladišča, dimniki…) in stavbna (fasade, strehe, dovozi, ograje, nadstreški, tlakovci, bazeni…) čiščenja.

 

 


 


INDUSTRIJSKA ČIŠČENJA:

 • silosi, fasade
 • konstrukcije strehe
 • dimniki, tlakovci
 • skladišča ograje
 • gradbena čiščenja
 • bazeni
 • proizvodne hale steklene površine

 

STAVBNA ČIŠČENJA:

 • fasade
 • strehe
 • tlakovci
 • ograje
 • bazeni
 • steklene površine

 

 

 

Področje delovanja

 

Vse svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

 

 

Zakaj izbrati VZDRŽEVANJE OBJEKTOV, DOMEN MAČEK S.P.?

 


 

 

STOPITE V STIK Z NAMI


 

Telefonski številki: 040/262-450 in 070/771-068

E-mail naslov: info@pritisk.eu

 

 

 

Čistoča na vsakem vašem koraku.

 

 

Čistilni servisi Slovenije 01 02 03 04 05 07
Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.