Počistimo.si, čistilni servis, Denis Benčič, s.p.

Počistimo.si, čistilni servis, Denis Benčič, s.p.

NAROČITE ČIŠČENJE
Naslov

NASLOV:

Počistimo.si, čistilni servis, Denis Benčič, s.p.
Vinjole 23A
6320 PORTOROŽ
www.pocistimo.si

Telefon

TELEFON:

041/615-222

E-naslov

E-NASLOV:

ocistim@gmail.com

Dodatne informacije

DIREKTOR:

DENIS BENČIČ

 

Počistimo.si, čistilni servis, Denis Benčič, s.p.

Kakovost storitev, premišljen pristop in predanost.

 

 

O nas

 

Počistimo.si, čistilni servis, Denis Benčič, s.p. iz Portoroža nudimo redno čiščenje za poslovne prostore ter novogradnje. Naša ekipa mojstrov, ki se ukvarjajo s čistilnim servisom, bo poskrbela, da bo vaš poslovni ali domači bivalni prostor vedno očiščen.

Očiščeni prostori bodo prispevali k dobri volji in boljšemu razpoloženju vas in vaših domačih. Izvajamo tudi čiščenje na večjih objektih, kot so npr. hoteli, izkušnje pa imamo tudi na področju čiščenja trgovskih centrov ter prometnih tabel, ki se nahajajo ob cestah.

Potrudimo se, da boste z našim delom popolnoma zadovoljni, saj se zavedamo, da je najboljša reklama izvedena na podlagi priporočil.

Pri izbiri čistilnega servisa je eden najpomembnejših dejavnikov zanesljivost in ponosni smo, da so naši dosedanji poslovni partnerji to prepoznali, hkrati pa si želimo, da del zgodbe postanete tudi vi in se prepričate o kvaliteti in ažurni izvedbi storitev, ki jih nudimo.

  

Generalno čiščenje

 

Ali imate novo zgrajen ali prenovljen poslovni prostor, ki je potreben starosti primernega izgleda? Za vas imamo rešitev; generalno čiščenje poslovnih prostorov po renovaciji.

Generalno čiščenje poslovnih prostorov po renovaciji je zahtevna naloga, saj so površine nove, vendar polne raznih trdovratnih nečistoč. Zato so; znanje, profesionalna oprema ter čistilna sredstva ključnega pomena za brezhibno in časovno učinkovito čiščenje poslovnih prostorov po renovaciji.

Naše podjetje je med drugim specializirano prav za kvalitetna generalna čiščenja poslovnih prostorov po renovaciji. Delo je opravljeno v izredno kratkem času, ponavadi v roku enega dne. Za našo storitev pa vam nudimo 100% garancijo zadovoljstva na opravljeno delo.

 

Pri čiščenju uporabljamo najsodobnejšo strojno opremo in profesionalna čistila, ki so kos vsaki, še tako trdovratni umazaniji.

 

 

Čiščenje stanovanja ali hiše

 

Ali bi potrebovali čiščenje stanovanja, vendar si ne želite zapravljati vašega dragocenega prostega časa? Dobrodošli v sodobnem svetu.

Generalno čiščenje stanovanja za prenekatere ljudi predstavlja kar velik izziv… popolno čiščenje je v roku enega kratkega dneva skoraj nemogoče. Tako se čiščenje opravlja po delih in stanovanje ni nikoli v celoti popolnoma čisto.

 

 

Čiščenje po adaptacijah

 

Nudimo čiščenje po gradbenih adaptacijah stanovanjskih ali poslovnih prostorov po konkurenčnih cenah. Za ostale informacije nas kontaktirajte.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in na telefonsko št.: 041/615-222. Ne spreglejte naše celotne ponudbe!

 

 

Višinska čiščenja

 

 

Pralnica perila

 

 

Svoje storitve nudimo na področju regije 05.

 

 

Zakaj izbrati Počistimo.si, čistilni servis, Denis Benčič, s.p.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.: 

041/615-222

 

E-mail naslov: 

ocistim@gmail.com

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.

 

Čistilni servisi Slovenije 01 02 03 04 05 07
Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.