EKOSIJAJ d.o.o. družba za trgovino in storitve

EKOSIJAJ d.o.o. družba za trgovino in storitve

NAROČITE ČIŠČENJE
Naslov

NASLOV:

EKOSIJAJ d.o.o. družba za trgovino in storitve
Slape 76B
1260 LJUBLJANA-POLJE
www.ekosijaj.si

Telefon

TELEFON:

041/640-148

E-naslov

E-NASLOV:

iztok@ekosijaj.si

Dodatne informacije

DIREKTOR:

IZTOK URBANC

EKOSIJAJ d.o.o. družba za trgovino in storitve

Obožujemo kar vi sovražite.

 

 

O nas

 

“Smo sodoben, inovativen ter najugodnejši čistilni servis, ki ima cilj na področju čiščenja zagotavljati maksimalno kvalitetne storitve čiščenja po celotni Sloveniji. Nudimo profesionalno čiščenje vseh objektov od strehe do tal in naš cilj je postati prepoznavni po kvaliteti čiščenja.”

– Iztok Urbanc, CEO

 

 

 

Čiščenje poslovnih prostorov

 

Poslovni prostori zahtevajo popolnost v čiščenju, saj zaposleni preživljajo v njih precejšen delež dneva. Njihova učinkovitost je odvisna tudi od urejenosti prostorov.

Zaradi raznovrstnosti poslovnih prostorov prilagajamo čiščenje glede na njegovo vrsto in glede pogostosti. Skupaj z vami bomo dosegli racionalno rešitev. Izbrali bomo primerne termine, pogostost obiskov in predvideli primeren razpored generalnih čiščenj. Naše delo poslovnega procesa zagotovo ne bo motilo, rezultati čiščenja pa bodo zaposlenim v spodbudo.

 

Čiščenje oken

 

Čiščenje oken je zahtevno, a nujno opravilo. Izvajamo zahtevna čiščenja oken na večjih zgradb, kot so hoteli, poslovne stavbe in druge nepremičnine.

Podjetja in upravniki večjih stavb čiščenje oken zaradi kakovostnih čistil, izjemnih rezultatov čiščenja in znanja z delom na višini prepuščajo nam. Smo hitri, natančni in prilagodljivi.

Čista okna so ogledalo urejenosti celotne zgradbe. S pravim pristopom so z nami lesketajoča okna preprosto in hitro dosegljiva.

 

Čiščenje po adaptacijah

 

Ko ekipe izvajalcev zapustijo novogradnje ali prenovljene objekte, je potrebno temeljito čiščenje. Prepustite natančno in naporno delo nam. Za vas se bomo v najkrajšem možnem času znebili gradbenih odpadkov in umazanije.

Po gradnjah in prenovah učinkovito in izjemno natančno očistimo prah, ostanke beljenja ter brušenja in ostalih sledov zaključnih posegov.

Zagotavljamo vam, da boste v najkrajšem možnem času že uživali v udobju prenovljenega interiera doma ali začeli z delom v prenovljenih poslovnih prostorih.

 

Čiščenje tal

 

Ob množici talnih oblog je pravilen pristop k čiščenju pogoj za doseganje higienskih standardov in dolgo življenjsko dobo površin.

Zaradi izkušenj in optimalnih čistilnih tehnik jamčimo za vrhunsko čistočo tal iz umetnih mas, lesa in tekstila. Leta izkušenj, ki smo jih pridobili z obdelavo številnih vrst talnih oblog so jamstvo, da bodo tudi vaša tla sijala še desetletja.

 

 

Nudimo vam tudi:

 

  • čiščenje stanovanj
  • čiščenje večstanovanjskih objektov
  • čiščenje gostinskih lokalov
  • prodaja čistil in toaletne konfekcije
  • ostalo čiščenje prostorov
  • ...

 

 

Področje delovanja

 

Vse svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

 

 

Zakaj izbrati EKOSIJAJ d.o.o. družba za trgovino in storitve?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska številka:

041/640-148

 

E-Mail naslov:

iztok@ekosijaj.si

 

Zaupajte čiščenje strokovnjakom.

 

Čistilni servisi Slovenije 01 02 03 04 05 07
Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.