EKO ČISTOČA

EKO ČISTOČA

NAROČITE ČIŠČENJE
Naslov

NASLOV:

EKO ČISTOČA
Dajnkova ulica 4
1000 LJUBLJANA
www.cistociscenje.si

Telefon

TELEFON:

030/730-711

E-naslov
Dodatne informacije

DIREKTOR:

VINKO TURŠIČ

 

O podjetju

 

Smo čistilni servis z raznoliko ponudbo, bogatimi izkušnjami in vsem potrebnim znanjem, da svoje delo opravljamo odlično.

Vse, kar počnemo, počnemo strokovno in profesionalno. Vso svojo energijo usmerjamo v zadovoljstvo kupcev in na to smo več kot ponosni.

 

 

 

ČIŠČENJE PISARN IN POSLOVNIH PROSTOROV

 

Da delo v pisarni poteka nemoteno, zlasti pa učinkovito, mora pisarna predstavljati čisto in urejeno delovno okolje. V čisti pisarni smo bolj produktivni in na splošno bolj zadovoljni, urejeno okolje pa je tudi pomemben znak vsakemu obiskovalcu oziroma stranki. Od tega je lahko odvisna tudi uspešnost prodaje storitev oziroma izdelkov, zato vas vabimo, da se obrnete na nas. Poskrbeli bomo za čiste poslovne prostore, obenem pa ne bomo vplivali na vaš delovni proces oziroma poslovanje.

 

 

ČIŠČENJE ZDRAVSTVENIH PROSTOROV, AMBULANT

 

Čiščenje ambulant, zdravstvenih domov in preostalega medicinskega okolja je zagotovo velik izziv, saj pri zagotavljanju najčistejših površin ni dovolj, da zgolj pobrišemo prah in izpraznimo zaboje. Specializirano čiščenje medicinskih prostorov izvajamo tako, da preprečujemo okužbe in kontaminacije, povezane z zdravstvom. Čisto okolje v zdravstvenih prostorih je dober znak tudi za paciente, ki tako dobijo zagotovilo, da vam je mar. Naše storitve čiščenja so učinkovite za zdravstvene centre in klinike ter temeljijo na znanstvenih raziskavah.

 

 

ŠPORTNI CENTRI

 

Tudi v športnih centrih ni dovolj, da zgolj površinsko očistimo opremo, saj je to okolje, ki je zaradi večjega pretoka ljudi in nenehnega dotikanja opreme popolno gojišče gliv, klic in bakterij. V športnih centrih se zato ne lotimo samo vidnih nečistoč.

Pri čiščenju fitnes centrov nam pomaga medicinska ozaveščenost, pri čemer se opiramo zlasti na dezinfekcijo. Na splošno bo urejeno vadbeno okolje privabilo tudi kakšnega člana več, mi pa smo zavezani k temu, da poleg kvalitetnega čiščenja zagotavljamo zlasti zdravo vadbeno okolje.

 

 

ČIŠČENJE BAROV, PUBOV IN GOSTILN

 

Če potrebujete preprosto dnevno čiščenje svoje restavracije, gostilne, bara ali drugega gostinskega obrata, smo tu za vas. Lotimo se tudi čiščenja kuhinj, preprog in tapetnikov – za ta namen imamo na voljo prav poseben stroj Prochem Legend SE. Še posebej v restavracijah se po površinah redno navirajo delčki hrane in prahu, na vas pa je, da v svojem gostinskem objektu ves čas zagotavljate ne le urejeno okolje ter varnost in zdravje osebja, temveč tudi dosegate vse higienske standarde. Pri tem vam lahko zelo pomagamo.

 

 

ČIŠČENJE POSLOVNO PROIZVODNIH PROSTOROV

 

Zagotavljamo kvalitetno redno čiščenje proizvodnih in poslovno-proizvodnih prostorov, pri svojem delu pa vašega proizvodnega procesa ne obremenjujemo oziroma nanj vplivamo v najmanjši mogoči meri. Za to imamo vse potrebne pripomočke, aparate in dovolj znanja.

 

 

UREJANJE OKOLICE VAŠEGA PODJETJA

 

Želite, da je vaša poslovna stavba ali parkirišče kar najhitreje čisto in urejeno?

 

 

EKO ČIŠČENJE IN EKOLOŠKA ČISTILA

 

Čiščenje, kot smo ga vajeni, še vedno zahteva uporabo škodljivih in nepotrebnih kemičnih sredstev. Ne le, da ta škodijo zdravju, v zraku ostanejo tudi do tri tedne po čiščenju, na očiščenih površinah pa celo dlje. Teh sredstev se ves čas dotikamo in jih vdihavamo, zato je skrajni čas, da se obrnemo na nove metode tako imenovanega eko čiščenja. To je varno tako za človeka kot okolje, hkrati pa kvalitetno.

Ves čas zagotavljamo odlično kakovost čiščenja, doseganje najvišjih standardov in stabilne cene. Pri svojem delu uporabljamo izdelke, ki niso strupeni, so pa učinkoviti. Še naprej se bomo trudili za napredek, saj naši cilji obsegajo tako čisto in urejeno okolje kot zadovoljne stranke.

 

 

ZAKAJ IZBRATI EKO ČISTOČA?

 

 

SPOZNAJTE TUDI NAŠE REFERENCE / ZADOVOLJNE STRANKE.

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

030/730-711

info@cistociscenje.si

 

V VESELJE NAM BO SODELOVATI Z VAMI.

 

Čistilni servisi Slovenije 01 02 03 04 05 07
Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.