EKO ČISTOČA

EKO ČISTOČA

NAROČITE ČIŠČENJE
Naslov

NASLOV:

EKO ČISTOČA
Dajnkova ulica 4
1000 LJUBLJANA
www.cistociscenje.si

Telefon

TELEFON:

030/730-711

E-naslov
Dodatne informacije

DIREKTOR:

VINKO TURŠIČ

 

 

O podjetju

 

S široko paleto storitev ima naša ekipa znanje in izkušnje, da bo delo dobro opravljeno.

Zavezani smo absolutnemu profesionalizmu v vsem, kar počnemo, in smo zelo ponosni, da so naši kupci popolnoma zadovoljni z našim delom.

 

 

 

ČIŠČENJE POSLOVNIH PROSTOROV

 

Večino dneva preživite v svoji pisarni in čisto delovno okolje lahko zelo pomembno vpliva na vašo produktivnost. Ob čisti pisarni tudi vaše stranke dobijo dober vtis o vašem podjetju. Ta vtis lahko pozitivno vpliva na vašo sposobnost prodaje izdelkov ali storitev. Naša profesionalna storitev čiščenja je zasnovana tako, da ustreza potrebam pisarne pri čiščenju z minimalno prekinitvijo vašega poslovanja.

 

 

ČIŠČENJE AMBULANT IN ZDRAVSTVENIH PROSTOROV

 

Zagotavljanje čistega okolja preprosto ni dovolj. Čiščenje medicinskega okolja je resna naloga, ki vključuje veliko več kot samo brisanje površin in praznjenje zabojev. Ustrezno medicinsko čiščenje zahteva specializirano čiščenje in medicinsko ozaveščenost, da bi zmanjšali navzkrižno kontaminacijo in okužbe, povezane z zdravstvom. Zdravstveno čisto okolje odraža tudi vašo podobo in lahko pozitivno vpliva na verjetnost, da se vaši pacienti vrnejo. Naše strokovno medicinsko čiščenje temelji na znanstvenih raziskavah in je učinkovito za klinike in zdravstvene centre.

 

 

ŠPORTNI CENTRI

 

Ohranjanje čistih športnih centrov presega samo vidno čistočo. Ker se številni ljudje čez dan dotikajo enakih površin, lahko vaš športni center zlahka postane idealen dom za bakterije, glive in klice.

Pravilno čiščenje fitnesa zahteva medicinsko ozaveščenost z intenzivnim poudarkom na dezinfekciji. Če imate urejeno okolje za vadbo, lahko izboljšate tudi število članov. Naša profesionalna storitev športnega čiščenja, ki ne prinašajo le kakovostnega čiščenja, temveč tudi ohranjanje zdravega vadbenega okolja.

 

 

ČIŠČENJE GOSTILN, BAROV IN PUBOV

 

Preprosto čiščenje, lahko ponudimo tudi dnevno pogodbeno čiščenje barov restavracij, gostiln in drugih gostinskih obratov, prav tako pa lahko ponudimo vrsto specializiranih storitev, kot so čiščenje kuhinje, čiščenje tapetnikov in preprog s pomočjo našega Prochem Legend SE stroja. Bari in restavracije lahko nabirajo veliko prahu in delčkov, ki so sestavljeni iz umazanije in delcev hrane. Zagotavljanje čistega in urejenega vašega lokala in restavracije je ključni element ne le za vaše higienske standarde, ampak tudi za zdravje in varnost vašega osebja.

 

 

ČIŠČENJE POSLOVNO PROIZVODNIH PROSTOROV

 

Prepustite nam skrb za vzdrževanje čistoče v vaših proizvodnih prostorov,saj imamo znanje in potrebne stroje in pripomočke, s katerimi vam bomo zagotavljali redno čiščenje vaših proizvodnih prostorov, tako da bo vaš proizvodni proces nemoteno deloval v urejenem in čistem okolju.

 

 

UREJANJE OKOLICE VAŠEGA PODJETJA

 

Želite čez noč postati ponosni lastnik urejene poslovne stavbe, parkirišča?

 

 

EKOLOŠKA ČISTILA IN EKO ČIŠČENJE

 

Pri čiščenju se namreč še vedno uporablja veliko preveč nepotrebnih kemikalij, ki so škodljiva zdravju, namreč kemikalije od čistil ostanejo v zraku tudi do tri tedne po čiščenju, na površinah pa še dlje časa. Vdihujemo jih in se jih dotikamo. Obstajajo metode eko čiščenja, ki so varne za zdravje in okolje, ter ohranjajo površine.

Vedno bomo ponudili najvišje standarde kakovosti čiščenja po fiksnih cenah. Obljubljamo, da bomo uporabljali samo nestrupene čistilne izdelke, za katereje bilo znanstveno dokazano, da so učinkoviti. Nenehno si bomo prizadevali izboljšati naše storitve in zagotoviti izjemno podporo našim strankam.

 

 

ZAKAJ IZBRATI EKO ČISTOČA?

 

 

SPOZNAJTE TUDI NAŠE REFERENCE / ZADOVOLJNE STRANKE.

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

030/730-711

info@cistociscenje.si

 

V VESELJE NAM BO SODELOVATI Z VAMI.

 

Čistilni servisi Slovenije 01 02 03 04 05 07
Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.