Naslov

NASLOV:

CleanIN
Šmartinska cesta 106
1000 Ljubljana
www.cleanin.si

Telefon

TELEFON:

059/129-048

E-naslov

E-NASLOV:

cleanin@irbis.si

Dodatne informacije

DIREKTOR:

  

 

CleanIN

IZDELKI ZA PROFESIONALNO ČIŠČENJE

 


 

O nas

 

Hitro, zanesljivo, ugodno. Vse to nudi CleanIN, prva industrijska prodajalna z izdelki za profesionalno čiščenje v osrčju BTC nakupovalnega središča. Srce prodajalne predstavlja vrhunska ponudba izdelkov po odličnih cenah, ki vsakemu uporabniku izvabijo nasmešek. Nakup brez čakalih vrst prihrani vaš dragoceni čas, ki ga lahko porabite za bolj učinkovito opravljanje svoje dejavnosti. Prodajalna je opremljena z demo kotički, kjer si izdelke pred nakupom lahko ogledate, nekatere pa celo preizkusite.

Pričakujemo vas od ponedeljka do petka med 9 in 17. uro. Z avtomobilom lahko dostopate do vhoda v prodajalno, kjer vas pričakuje brezplačno parkirno mesto. Vabljeni!

 

Želite izvedeti več?

 

 

 

KATEGORIJE ARTIKLOV

 

CleanIN professional hygiene

 

 

Sanitarna oprema

 

 

Potrošni material

 

 

Čistilni pripomočki

 

 

Osebna nega

 

 

Storitve

 

Storitve, ki jih nudi podjetje CleanIN, zaokrožijo ponudbo izdelkov. Naš projektni team svetovalcev iz področja sanitarnega inženiringa in organizacije poslovanja ter strokovnjaki za tehnologije in materiale podjetjem in ustanovam zagotavljajo vzpostavitev individualnih sistemov higiene, ki na praktičen in enostaven način omogočajo odličen nadzor nad stroški.

Storitve podjetja CleanIN, prepletene s znanjem in dolgoletnimi izkušnjami na področju reševanja problemov, povezanih s higieno, strankam zagotavljajo vso potrebno podporo pri reševanju težav, povezanih s higieno predvsem pa dopolnijo in smiselno zaokrožujejo ponudbo podjetja CleanIN v učinkovito celoto, ki stranki omogoča, da se lahko popolnoma posveti opravljanju svoje dejavnosti.

 

NAŠI DOBAVITELJI

 

 

Želite izvedeti več?

 

LOKACIJA

 

   

Zakaj izbrati podjetje CleanIN?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska številka: 059/129-048

E-Mail naslov: cleanin@irbis.si

 

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.

 

 

 

NAROČITE MATERIAL

Čistilni servisi Slovenije 01 02 03 04 05 07
Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.