Čistilni servisi Agencija 22, MLADJEN STOJANOVIĆ S.P.

Čistilni servisi Agencija 22, MLADJEN STOJANOVIĆ S.P.

NAROČITE ČIŠČENJE
Naslov

NASLOV:

Čistilni servisi Agencija 22, MLADJEN STOJANOVIĆ S.P.
Šmartinska cesta 22
1000 Ljubljana
cistilniservis-miki.si

Telefon

TELEFON:

031/718-604

E-naslov
Dodatne informacije

DIREKTOR:

MLADJEN STOJANOVIĆ

 

Čistilni servisi Agencija 22, MLADJEN STOJANOVIĆ S.P.

100% ČISTO. 

 

 

O nas

 

Konkurenca katerih koli storitev na trgu je v današnjem času visoka in uporabnikom bolj dostopna kot kadarkoli doslej. Stranke tako, poleg kakovosti opravljene storitve, pri izbiranju zase najbolj primernega podjetja, presojajo tudi druge kvalitete, pri tem pa ni neopažena tudi čistoča in urejenost vaših poslovnih prostorov ter pisarn. Vse več podjetji v ta namen ne zaposluje več svojih delavcev, pač pa zato najamejo čistilni servis.

Nudimo vam kvalitetno čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje stanovanj in drugih prostorov.

Urejenost ter čistost poslovnih prostorov pa nista pomembna zgolj za podjetja, ki poslujejo in se ukvarjajo s strankami. Urejenost namreč veliko vlogo igra tudi pri počutju zaposlenih. Ti v pisarnah in poslovnih prostorih preživijo velik del svojega dneva, zato je pomembno, kakšni so ti prostori. Učinkovitost zaposlenih, s tem pa tudi poslovna uspešnost, je namreč odvisna tudi od njihovega počutja ter zadovoljstva, in k dobremu počutju ter večjemu zadovoljstvu zaposlenih na delovnem mestu lahko pomembno prispeva tudi primerno urejeno delovno okolje.

 

 

 

Nudimo vam:

 

 

Smo zanesljiv ter zaupanja vreden poslovni partner. Prepoznavni smo po kvalitetno opravljenem delu, prijaznem osebju, natančnosti in zadovoljnih strankah.

Uporabljamo najnovejše tehnike čiščenja, imamo lastno strojno opremo in okolju prijazna čistila.

Zagovarjamo resno, urejeno, kvalitetno in cenovno ugodno delo.

 

 

ČIŠČENJE POSLOVNIH PROSTOROV

 

Za opravljanje delovnih obveznosti je zelo pomembno čiščenje poslovnih prostorov. Namreč v delovnem prostoru preživimo največ časa, zato je čistoča ključnega pomena. Dobro očiščeni prostori igrajo veliko vlogo pri dobrem počutju zaposlenih. Dobro počutje pa ni pomembno zgolj za zagotavljanje boljše klime v podjetju ter večjega zadovoljstva zaposlenih. Namreč, bolj kot se zaposleni dobro počutijo na svojem delovnem mestu, bolj kvalitetno lahko opravljajo svoje delovne naloge ter s tem pomembno prispevajo k poslovni uspešnosti vašega podjetja.

V našem čistilnem servisu vam nudimo različne vrste čiščenja poslovnih prostorov na preizkušen in učinkovit način. V našem podjetju se zavedamo pomembnosti in zunanje podobe vašega delovnega in poslovnega prostora, ki na svojevrsten način izraža vašo notranjost podjetja. Stranke, partnerji in potencialni partnerji si o vašem podjetju ustvarijo vtis, ne le na podlagi rezultatov vašega dela, pač pa veliko vlogo pri tem igra tudi urejenost vaših prostorov in le-ta je lahko pomemben dejavnik, ki ga stranka upošteva pri odločanju o sodelovanju z vami. Čiščenje poslovnih prostorov lahko torej veliko prispeva pri iskanju partnerjev, strank ter uspešnosti vašega podjetja.

 

 

V zadnjih letih se, ne le v tujini, pač pa tudi pri nas, vse več podjetij odloča za to, da čiščenje poslovnih prostorov prepusti čistilnim servisom, pri čemer veliko vlogo igra tako časovni kot ekonomski vidik, poleg tega pa je čiščenje, opravljeno s strani strokovnjakov, tudi bolj kvalitetno.

Vemo, da si podjetja želijo različnih storitev, nekatera podjetja potrebujejo čiščenje večkrat, druga manjkrat, glede na njihovo velikost in število zaposlenih. Čistilni servis Miki si prizadeva čim bolj zadovoljiti potrebe in želje strank.

 

Pri nas se zato lahko odločite za različne vrste čiščenja poslovnih prostorov:

 

 

 

REFERENCE

 

Našim storitvam zaupa kar nekaj priznanih podjetij. Zakaj ne bi postali naša stranka tudi vi?

 

 

Področje delovanja

 

Naše storitve vam nudimo na področju regije 01 z okolico.

 

 

Zakaj izbrati Čistilni servisi Agencija 22, MLADJEN STOJANOVIĆ S.P.?

 

Zavedamo se, da je konkurenca na trgu velika, zato si prizadevamo, da so naše storitve čim boljše ter želimo s svojim delom čim bolj izstopati od ostalih ponudnikov podobnih storitev. Poleg zanesljivosti, profesionalnosti, prilagodljivosti ter raznolikosti ponudbe naših storitev, smo prava izbira za vaše podjetje, ker:

 

  • Smo dosegljivi 24 ur na dan vse dni v tednu
  • Smo fleksibilni, cenovno ugodni ter se trudimo po najboljših močeh, da naše storitve izvajamo kakovostno
  • Izvajamo naše storitve kvalitetno
  • Uporabljamo najnovejše tehnike čiščenja z uporabo okolju prijaznih čistil
  • So želje strank na prvem mestu
  • Nam zadovoljstvo strank in njihovo zaupanje največ pomeni

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

  

 

Telefonska številka: 

031/718-604

 

E-Mail naslov: 

info@cistilniservis-miki.si

  

V veselje nam bo sodelovati z vami.

 

Čistilni servisi Slovenije 01 02 03 04 05 07
Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.