ČISTILNI SERVIS ROZI SUZANA ŠPACAPAN S.P.

ČISTILNI SERVIS ROZI SUZANA ŠPACAPAN S.P.

NAROČITE ČIŠČENJE
Naslov

NASLOV:

ČISTILNI SERVIS ROZI SUZANA ŠPACAPAN S.P.
Gabrje 9
1356 Dobrova

Telefon

TELEFON:

041/230-831

E-naslov
Dodatne informacije

DIREKTOR:

SUZANA ŠPACAPAN

 

 

ČISTILNI SERVIS ROZI SUZANA ŠPACAPAN S.P.

ZANESLJIVO - ODGOVORNO - NATANČNO

 

 

O nas

 

ČISTILNI SERVIS ROZI SUZANA ŠPACAPAN S.P. smo manjše samostojno družinsko podjetje z večletnimi izkušnjami na področju čiščenja in vzdrževanja poslovnih ter bivalnih prostorov in okolice.

Prav majhnost je poleg kakovosti, odgovornosti in hitrega odzivnega časa zagotovo ena od naših prednosti, saj vam s tem zagotavljamo kakovostno opravljene storitve, profesionalen odnos, zanesljivost ter stalen nadzor kvalitete opravljenih storitev, ki jih izvajamo strokovno usposobljeni sodelavci. Sledimo novim trendom, tako pri samih postopkih čiščenja, kot tudi pri uporabi čistilnih strojev in sredstev, kjer se vsekakor zavedamo tudi velike odgovornosti do okolja. 

Vse to nam omogoča, da se popolnoma prilagajamo željam naših strank. Prijaznost do strank, vrhunska kakovost storitev ter opravljanje storitev v dogovorjenih rokih so pa samo še pika na i našemu konceptu dela. Tako vršimo vse od čiščenja objektov in njih okolice, kot tudi vzdrževanja le teh, tudi košnja trave in podobno.

Kot priznan in zaupanja vreden čistilni servis, opravljamo storitve čiščenja in vzdrževanja stanovanjskih in poslovnih prostorov že skoraj dvajset let. Zavedamo se, da je na omenjenih področjih konkurenca izredno močna, zato moramo našim strankam ponuditi nekaj več. Doseganje najvišje kakovosti, natančnost in strokovnost pri delu, prijaznost zaposlenih in ugodne cene so le nekateri izmed ključnih razlogov za doseganje poslovne uspešnosti in visokega zadovoljstva naročnikov storitev.

 

 

STORITVE

 

ČIŠČENJE POSLOVNIH PROSTOROV

 

Naši poslovni partnerji odločajo, kaj in kdaj bomo čistili.

Naše storitve usklajujemo z željami in potrebami naših poslovnih partnerjev in jih razvrščamo v različne kategorije, kot na primer: dnevno čiščenje, tedensko čiščenje, periodično čiščenje, generalno čiščenje….

Čistilni servis, ki se popolnoma prilagodi potrebam Vašega podjetja, opravlja čiščenje Vašega podjetja, Vi pa svoj čas namenite koristnejšemu delu.

Glede na število zaposlenih, frekvenco prehodov, potreb in želja naših poslovnih partnerjev skupaj uskladimo naše storitve ki jih lahko razvrstimo v različne kategorije:

 

Razporeditev in aktivnosti čiščenja

 

  • dnevno čiščenje ( 5 krat na teden)
  • tedensko čiščenje ( 1 do 2 krat na teden)
  • mesečno čiščenje ( 1 do 2 krat na mesec)

 

 

ČIŠČENJE BIVALNIH PROSTOROV

 

Verjetno tudi vi, resnično ne potrebujte redno čiščenje stanovanja, vendar pa bi si mogoče vseeno lahko privoščili nekaj več težko prisluženih prostih trenutkov za stvari, ki so vam resnično pomembne in kljub temu uživali v brezhibno čistem domu.

 

  • Kaj vas čaka, ko se po po napornem delovnem dnevu vrnete domov?
  • Verjetno je čiščenje in pospravljanje edina stvar, ki si je ne želite. Kaj pa vikend?

 

Vzemite si čas za počitek sprostitev in izkoristite svoj prosti čas za družino in dejavnosti, skratka za stvari, ki so vam pomembne, vas sproščajo in vam napolnijo baterije.

 

 

ČIŠČENJE VEČSTANOVANJSKIH OBJEKTOV

 

Ali potrebujete čiščenje tal iz linoleja PVC-ja ali gume? Te vrste talnih površin so izredno trpežne, lahko rečemo, večne in lahko vedno, ob primerni negi in vzdrževanju, izgledajo kot nove.

Vse talne površine iz linoleja PVC-a ali gume so v osnovi zaščitene z zaščitnimi premazi, ki imajo funkcijo, da ščitijo talno površino, ki je pod njim. Za temeljito čiščenje talnih površin iz linoleja, PVC-ja ali gume je potrebno najprej temeljito odstraniti stari zaščitni premaz. Tako dobimo grobo, surovo talno oblogo, ki je, po temeljitem sušenju primerna za nadaljno obdelavo- nanos novega premaza.

Površine po nanosu novega premaza imajo izgled, kot da so bile pravkar položene v vaše prostore. Premaz se po obrabi obnavlja, in tako ima vaš linolej, PVC ali guma, vedno nov videz. Ko pa se premaz obrabi ga je možno ponovno zamenjati. . .

Možno je nanesti svetleč ali mat premaz.

 

 

UREJANJE OKOLICE

 

V čistilnem servisu Rozi  smo nadgradili našo osnovno storitev, ki zajema čiščenje stanovanjskih, trgovskih in poslovnih prostorov . Poleg naštetega naši strokovni sodelavci poskrbijo tudi za okolico objektov. Čiščenje ter vzdrževanje okolice je za dobro poslovanje zagotovo pomembno, saj je prav okolica tista, ki jo stranka najprej opazi. Naredite dober vtis že takoj na začetku in se odločite, da čistilni servis Rozi, poskrbi za vzdrževanje zelenih površin. Naj bo trava vedno pokošena, grmovje obdelano in rože zalite. Naši zaposleni se svojemu delu povsem posvetijo, zato ste lahko prepričani, da bo čiščenje in urejanje okolice potekalo v skladu z vašimi željami.

 

 

Področje delovanja

 

Vse naše storitve vam nudimo na področju regije 01 z ožjo okolico.

 

 

Partnerji

 

 

  

ZAKAJ MI?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

Telefonska številka:

041/230-831

 

E-Mail naslov:

suzana.spacapan@gmail.com

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.

 

Čistilni servisi Slovenije 01 02 03 04 05 07
Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.