Čistilni servis Karolina Podvršnik s.p.

Čistilni servis Karolina Podvršnik s.p.

NAROČITE ČIŠČENJE
Naslov

NASLOV:

Čistilni servis Karolina Podvršnik s.p.
Borštnikova 3
2000 Maribor
www.cistilni-servis-podvrsnik.si

Telefon

TELEFON:

041/324-917

E-naslov
Dodatne informacije

DIREKTOR:

KAROLINA PODVRŠNIK, TOMAŽ PODVRŠNIK

 

Čistilni servis Karolina Podvršnik s.p.

 

 

O nas

 

Začetki čistilnega servisa Čistilni servis Karolina Podvršnik s.p. segajo v leto 2010. Od takrat je podjetje z enim zaposlenim zraslo v sodobno podjetje s številnimi zaposlenimi in z lastnimi prostori.

 

Naše poslanstvo:

 

  • Zagotavljati brezhiben čistilni servis.
  • Uporabljati okolju prijazne produkte.
  • Zagotavljati stabilna delovna mesta.
  • Skrb za stalen napredek in rast.
  • Poskrbeti, da boste z našimi storitvami 100% zadovoljni.

 

Naše storitve čiščenja so cenovno dostopne, naši strokovnjaki za čiščenje pa so zelo usposobljeni. Uporabljamo najnovejše stroje, varna bolniška razkužila, filtracije HEPA in krpe za čiščenje iz mikrovlaken. 

 

NAŠA GARANCIJA


Če iz kakršnega koli razloga niste zadovoljni z našimi profesionalnimi storitvami čiščenja, se obrnite na vodstvo podjetja Čistilni servis Karolina Podvršnik s.p.. Vrnili se bomo in očistili območja, ki niso izpolnila vaših pričakovanj. Za nas ni nič pomembnejšega od vašega zadovoljstva. 

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

Nudimo vam:

 

 

 

ČIŠČENJE ZASEBNIH PROSTOROV

 

Čiščenje zasebnih prostorov je pri strankah vse bolj priljubljeno, saj nam službe jemljejo vedno več časa. Posledično nam zmanjka časa za vsakdanja opravila doma. Ob podaljšanem delovnem urniku v službi in vaših dragih otrocih še komaj utegnete kaj skuhati. Včasih se morate odreči celo kakšnemu lastnemu razvajanju. Zato smo tukaj mi. Poskrbimo, da se vračate v čist dom, se lahko posvetite družini, otrokom, ali počnete kaj za lastno dušo.

 

 

ČIŠČENJE POSLOVNIH PROSTOROV

 

Današnji tempo narekuje vse bolj skoncentrirano delo in vsaka minuta je pomembna. Mimo so časi, ko smo ob delu imeli še čas pospraviti svoj delovni prostor. In komu se ob zaključku delovnega časa sploh še ljubi pospravljati? Zato smo tukaj mi! Poskrbimo, da lahko po napornem delovniku odidete domov, mi pa prostore očistimo, prezračimo, jih napolnimo z energijo, ki vas pričaka naslednjega dne.

 

 

ČIŠČENJE STEKLENIH POVRŠIN

 

Kakovost čistilnega servisa se hitro vidi pri čiščenju steklenih površin. Sledimo napredku, uporabljamo najnovejšo tehnologijo in okolju prijazne tehnike čiščenja. S pravimi pripomočki dosežemo tudi težje dostopnejše površine. Kjer ni mogoče postaviti lestve ali dvigala in tudi ni možnosti za alpinistični način čiščenja, si pomagamo s posebnimi teleskopi. Ti nam omogočajo čiščenje do višine 10-tih metrov. Za čiščenje steklenih površin uporabljamo napravo, ki s posebnim sistemom filtriranja prečisti vodo do PH vrednosti 0,0. S takšno vodo lahko zgolj s krtačo peremo vse površine. Takšna voda odteče s površin brez da bi puščala sledi, obenem pa je prijazna do narave.

 

 

ČIŠČENJE TALNIH OBLOG IN OBLAZINJENEGA POHIŠTVA

 

Čiščenje oblazinjenega pohištva in talnih oblog sodi med bolj zoprna opravila. Za nameček zahtevajo še veliko znanja, prava čistila, predvsem pa odlične stroje, ki opravijo delo temeljito, obenem pa ne poškodujejo tkanin in drugih površin. Naš servis ima vse potrebno, da zadovoljimo še tako zahtevno stranko. Na voljo imamo globinske sesalce za manjše površine kot so stoli in sedežne garniture, imamo pa tudi stroje, s katerim lahko čistimo več tisoč kvadratnih metrov velike površine.

 

 

NAMAZI ZA ZAŠČITO TAL

 

Talnim površinam povrnemo sijaj, povečamo jim obstojnost in trajnost.

Pravilna zaščita tal omogoča lažje vzdrževanje, lepši izgled, obstojnost materiala pa se podaljša. To je še posebej pomembno pri naravnih materialih kot sta kamen in les.

Permanentno izobraževanje in dobro sodelovanje z dobavitelji zagotavljajo, da lahko katerokoli površino očistimo in zaščitimo pred obremenitvami in staranjem.

 

 

ZAUPAJO NAM MNOGI. LAHKO NAM TUDI VI.

 

 

Zakaj izbrati Čistilni servis Karolina Podvršnik s.p.?

 

 

Področje delovanja:


Naš čistilni servis deluje v regiji 02.

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Radi imamo svoje delo: Poskrbimo, da je vaš dom čist in vaše življenje lažje.

 

Čistilni servisi Slovenije 01 02 03 04 05 07
Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.