Čistilni servis Crystal Lux, Žaklina Zekić s.p.

Čistilni servis Crystal Lux, Žaklina Zekić s.p.

NAROČITE ČIŠČENJE
Naslov

NASLOV:

Čistilni servis Crystal Lux, Žaklina Zekić s.p.
Ulica Jožeta Jame 26
1210 LJUBLJANA-ŠENTVID
www.ciscenje-doma.si

Telefon

TELEFON:

040/272-993

E-naslov
Dodatne informacije

DIREKTOR:

Žaklina Zekić

 

Čistilni servis Crystal Lux, Žaklina Zekić s.p.

BREZHIBNA ČISTOČA ŽE 15 LET.

 

 

O nas

 

Žaklina je čistilni servis ustanovila že leta 2007. Od takrat nas spremlja veliko dolgoletnih strank. Do tega nas je pripeljalo trdo delo in priporočila. Res pa je, da se čas in navade spreminjajo. Zato smo se odločili za Crystal Lux. Danes je čas zelo dragocen. Naša vizija je delo razširiti po celotni Sloveniji in razviti močen brand luksuznega čiščenja Crystal Lux, ki bo z našo ekipo pomagal sodobnemu posamezniku, podjetju in družini.

 

''Zavedam se, da so malenkosti zelo pomembne. Trg je prenasičen idej in konkurenca vedno večja, zaupanje stranke pa dobiš vedno težje. S svojim poslovanjem sem zelo zadovoljna. Najbolj ponosna sem na odnose s svojimi strankami.''

Ustanoviteljica  - Žaklina Zekić 

 

ČLANICA BNI BUSINESS BUILDER SKUPINE RAST

Spoznajmo se

 

V koliko nas še ne poznate vam priporočamo spoznavno čiščenje. To je enkratno čiščenje vašega doma brez vezave. Namen spoznavnega čiščenja je, da se spoznamo in v primeru zadovoljstva dogovorimo za nadaljna čiščenja. Čiščenje je nezavezujoče.

Zaupajte nam čistočo svojega doma.

 

 

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA


Naš cilj je dolgoročno sodelovanje, zato nam je pomembna integriteta. Svoje delo iz leta v leto nagrajujemo.

 

 

 

STORITVE

 

SPOZNAVNO ČIŠČENJE

 

Vrsta čiščenja: prvo čiščenje


Čiščenje zajema sesanje in mokro čiščenje tal, brisanje prostih površin na dosegu roke, brisanje okenskih polic, brisanje kljuk in prstnih odtisov, brisanje prstnih odtisov z omar in pohištva, ki je na dosegu roke, izpraznitev košev in pepelnikov ter odnos smeti, osnovno čiščenje kopalnice, namestitev wc papirja ter brisač za roke.

 

REDNO ČIŠČENJE

 

Vrsta čiščenja: tedensko ali dnevno čiščenje


Čiščenje zajema sesanje in mokro brisanje tal, brisanje prostih površin, brisanje okenskih polic, brisanje kljuk, prstnih odtisov ter dezinfekcija, brisanje prstnih odtisov z omar, pohištva, steklenih vitrin in vhodov, izpraznitev košev in pepelnikov ter odnos smeti, ročno brisanje košev za smeti, čiščenje sanitarij in dezinfekcija ter namestitev wc papirja, brisač za roke ter mila. Pometanje glavnega vhoda po dogovoru.

 

PERIODIČNO ČIŠČENJE

 

Vrsta čiščenja: mesečno čiščenje


Čiščenje zajema sesanje in mokro brisanje tal, čiščenje prostih površin, čiščenje omar in pohištva (na dosegu roke), čiščenje oken in okenskih polic, temeljito čiščenje vrat in kljuk, brisanje prstnih odtisov z omar, pohištva, steklenih vitrin in vhodov, izpraznitev košev in pepelnikov ter odnos smeti, čiščenje sanitarij in dezinfekcija, namestitev wc papirja, brisač za roke ter mila, odstranjevanje pajčevin, brisanje računalnikov, svetil in ostalih aparatov ter pometanje glavnega vhoda.

 

GENERALNO ČIŠČENJE

 

Vrsta čiščenja: letno čiščenje


Čiščenje zajema sesanje in mokro brisanje tal, temeljito čiščenje prostih površin, temeljito čiščenje omar in pohištva (ne le na dosegu roke), čiščenje oken, okenskih polic in žaluzij, temeljito čiščenje vrat in kljuk, izpraznitev košev in pepelnikov ter odnos smeti, čiščenje košev za smeti, temeljito čiščenje stenske keramike, čiščenje sanitarij in dezinfekcija, namestitev wc papirja, brisač za roke ter mila, odstranjevanje pajčevin, brisanje računalnikov, svetil in ostalih aparatov, čiščenje stolov in foteljev, čiščenje radiatorjev in pometanje glavnega vhoda. Pri generalnem čiščenju si lahko izberete globinsko čiščenje ali strojno čiščenje talnih oblog kot dodatek.

 

SEZONSKO ČIŠČENJE

 

Vrsta čiščenja: spomladansko in jesensko generalno čiščenje


Čiščenje zajema sesanje in mokro brisanje tal, temeljito čiščenje prostih površin, temeljito čiščenje omar in pohištva (ne le na dosegu roke), čiščenje oken, okenskih polic in žaluzij, temeljito čiščenje vrat in kljuk, izpraznitev košev in pepelnikov ter odnos smeti, čiščenje košev za smeti, temeljito čiščenje stenske keramike, čiščenje sanitarij in dezinfekcija, namestitev wc papirja, brisač za roke ter mila, odstranjevanje pajčevin, brisanje računalnikov, svetil in ostalih aparatov, čiščenje stolov in foteljev, čiščenje radiatorjev in pometanje glavnega vhoda.

 

 

GLOBINSKO ČIŠČENJE

 

Globinsko čiščenje hišnih preprog, vzmetnic in oblazinjenega pohištva

 

  • hišne preproge
  • sedežne garniture
  • avtomobilski sedeži
  • oblazinjeni kuhinjski stoli
  • oblazinjeni pisarniški stoli

 

 

 

ČIŠČENJE TALNIH POVRŠIN

 

Specialna čiščenja talnih površin

 

  • itison
  • linolej
  • pvc
  • marmor
  • parket

 

 

Področje delovanja

 

Svoje storitve nudimo predvsem na področju regije 01 z okolico, za večja čiščenja smo na voljo po celotni Sloveniji.

 

 

Zakaj izbrati Čistilni servis Crystal Lux, Žaklina Zekić s.p.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.:

040/272-993

 

E-mail naslov: 

ciscenje.zaklina@gmail.com

 

Tukaj smo za vse vas, ki potrebujete več časa za družino, prijatelje ali pa kariero.

 

Čistilni servisi Slovenije 01 02 03 04 05 07
Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.