ACTINIA CLEANING d.o.o.

ACTINIA CLEANING d.o.o.

NAROČITE ČIŠČENJE
Naslov

NASLOV:

ACTINIA CLEANING d.o.o.
Mašera-Spasićeva ulica 8
1000 Ljubljana
www.actiniacleaning.si

Telefon
E-naslov
Dodatne informacije

DIREKTOR:

HÖLLIGE LUKAS PHILIPP, direktor , KLAVŽAR ROK, prokurist

 

 

ACTINIA CLEANING d.o.o.

»Z nami boste zasijali vi in vaši prostori!«

 

 

O PODJETJU


Actinia Cleaning d.o.o. je moderno, mlado in inovativno podjetje, ki namesto vas poskrbi za čistejše bivalno ali delovno okolje.

Poleg širokega nabora različnih vrst profesionalnega strojnega, globinskega in rednega čiščenja ter razkuževanja prostorov, vam ponujamo tudi izredno kvalitetna razkužila, ki vam bodo omogočili, da boste lahko za popolno čistočo vaših zasebnih ali poslovnih prostorov, poskrbeli kar sami. Za nas ni noben objekt prevelik in nobeno okolje tako čisto, da ga ne bi mogli še izboljšati.

Brezplačno opravimo ogled na lokaciji, upoštevamo želje strank in pošljemo ponudbo.

 

 

ČIŠČENJE


BIVALNIH IN POSLOVNIH PROSTOROV


Iščete zanesljiv čistilni servis, ki bo delo opravil profesionalno, diskretno in kvalitetno? Ko se boste odločili za čistilni servis ACTINIA CLEANING d.o.o., bo vaše prostore vedno očistilo primerno usposobljeno osebje, opremljeno s profesionalnimi čistili in čistilno opremo.

100% garancija zadovoljstva.

 

 

 

ZANESLJIVA STORITEV

 

Na nas se lahko zanesete, da bomo delo opravili temeljito in vedno ob dogovorjenih rokih. Vsaki stranki se posebej posvetimo in tako zagotovimo 100% zadovoljstvo strank.

 

EKO ČISTILA

 

Pri čiščenju uporabljamo okolju prijazna čistilna sredstva, ki so neškodljiva okolju in ljudem, ki se po čiščenju nahajajo v prostorih. Skrbimo za čistejšo naravo in prostore.

 

BREZHIBNO ČISTO

 

Po opravljeni storitvi za seboj vedno pustimo brezhibno čisto okolje, posvetimo se tudi kotičkom, ki bi jih ostala čistilna podjetja spregledala.

 

 

 

Redno čiščenje


Pri Actinia Cleaning z veseljem poskrbimo za redno čiščenje vaših pisarn, skupnih prostorov večstanovanjskih stavb ali vaših privatnih stanovanj. Glede na vaše želje lahko redno skrbimo tudi za čistočo fitnes centrov in prostorov za skupinske vadbe, kjer se bodo vaše stranke počutile še prijetnejše in bodo k vam zahajale še rajši. Hitro, natančno in cenovno ugodno!

 

Generalna čiščenja


Generalna čiščenja so naša 'specialiteta'. Si želite globinskega čiščenja tal, sedežnih garnitur in kuhinjskih stolov, ali morda generalnega čiščenje garaž, skladišč in pisarn? Potem smo pravi naslov za vas. Ponujamo tudi strojno čiščenje tal z odstranjevanjem in nanosom premaza, čiščenje steklenih površin in okenskih polic ter čiščenje žaluzij, da bo pogled iz vašega poslovnega ali zasebnega prostora še lepši.

 

Razkuževanje


Po vsakem čiščenju, bodisi rednem ali generalnem, lahko vaše prostore tudi profesionalno razkužimo. Uporabljamo meglico, ki ne poškoduje računalniške opreme in doseže prav vse skrite kotičke, ki jih z običajnim čiščenjem ni mogoče doseči. Seveda vam lahko prostore zgolj profesionalno razkužimo, saj obe storitvi nista odvisni ena od druge - mi smo tukaj, da delamo po vaših željah.

 

 ZAKAJ ACTINIA CLEANING d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.: 

040/213-584 (Rok Klavžar)

 

E-mail naslov:

rok@actiniacleaning.si

 

100% ZADOVOLJSTVO

 

Čistilni servisi Slovenije 01 02 03 04 05 07
Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.