4 LETNI ČASI d.o.o.

4 LETNI ČASI d.o.o.

NAROČITE ČIŠČENJE
Naslov

NASLOV:

4 LETNI ČASI d.o.o.
Ravne v Bohinju 14
4264 Bohinjska Bistrica
www.cistilni-servis-4letnicasi.com

Telefon
E-naslov
Dodatne informacije

DIREKTOR:

ROZMAN ALEŠ

 

4 LETNI ČASI d.o.o.

Okolju prijazen čistilni servis poskrbi za čistočo vaših prostorov.


 

O nas

 

V podjetju 4 LETNI ČASI d.o.o. poslujemo že od leta 2008, naša posebnost pa je ciljna usmeritev zagotavljanja storitev za skupinska ali posamična čiščenja. Ukvarjamo se z vsemi vrstami čiščenj, urejanjem vrtov in okolice s prevozi in selitvami.

Naše podjetje temelji na lastnem izražanju do dela, kar nam daje inspiracijo pri projektih in poslovanju nasploh. Naši načrti za poslovanje so ambiciozni, pa vendar uravnani, predvsem v dolgoročnost poslovanja podjetja. Prednost nam daje večji manevrski prostor z našim osebjem, ki je prilagodljivo in pripravljeno na nove izzive.

Smo člani SEKCIJE ČISTILCEV SLOVENIJE in Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije.

Vsak od nas si želi, da je oseba s katero sodeluje poštena, razgledana in strokovno podkovana v tem kar počne, kajne? Prav zato se pri nas trudimo ustvariti podjetje, ki je predvsem usmerjeno v dolgoročnost poslovanja; cilj ni dobiček, ampak preskrbljenost naših zaposlenih in ustvarjanje novih delovnih mest. Pri tem nam lahko pomagate s tem da nas preizkusite.

Zagotavljamo vam, da vam ne bo žal.

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

Redno čiščenje

 

Potrebujete zanesljivo redno čiščenje vaših prostorov?


Pri nas poskrbimo, da redno čiščenje ne ostane le mukotrpno delo, ampak dejanski užitek, ko z očesom preletimo naše prostore, bodisi gre za redno čiščenje stanovanja ali redno čiščenje poslovnih prostorov vseh namembnosti.

Pri rednem čiščenju si zagotovimo čistejše stanovanje ali delovno okolje, predvsem pa si prihranimo čas, ki ga posvetimo svojim najdražjim ali pa opravkom, ki jih moramo opraviti.

Preden nam zaupate čiščenje predlagamo, da nas kontaktirate, da se dogovorimo za ogled vaših prostorov, se spoznamo osebno in skupaj ugotovimo, kako vam lahko čistilni servis 4 letni časi priskoči na pomoč s storitvami rednega čiščenja.

 

Nudimo čiščenje naslednjih objektov:

 

 

 

Pri rednem čiščenju uporabljamo izključno EKOLOŠKA ČISTILA, s čimer poskrbimo, da se v našem delovnem okolju ali stanovanjskem prostoru ne nabirajo nepotrebne kemikalije, ki bi lahko vplivale na človekovo zdravje. Med čiščenjem z ekološkimi čistili poskrbimo za okolje in pa zdravje nas, zaposlenih.

 

 

Generalno čiščenje

 

Potrebujete generalno čiščenje vaših prostorov?


V osnovi generalno čiščenje prinese svežino v naše prostore, pa naj bo to čiščenje stanovanja ali poslovnega prostora. Generalno čiščenje za večino ljudi predstavlja izziv, saj porabimo veliko časa in truda, da dobimo pričakovane rezultate. Oviro predstavlja tudi nakup strojev, kjer nakup ali najem predstavljata velik strošek, čeprav si z njimi olajšamo delo.

Zato pa smo tu mi! Posebej smo specializirani tudi za generalno čiščenje novogradenj in prostorov po obnovi. Naša ekipa vam prostore očisti kvalitetno in hitro, pri tem pa uporablja le najboljša čistila in delovno opremo, prav tako pa stroje, za katere je strokovno usposobljena.

 

Nudimo generalno čiščenje naslednjih objektov:

 

 

 

Globinsko čiščenje tapeciranih površin

 

Globinsko čiščenje je svojevrstno čiščenje, ki potrebuje strokoven pristop in poznavanje dela. Pri globinskem čiščenju odstranimo umazanijo, madeže, pršice in osvežimo izgled površine, večkrat površina spet izgleda kot nova.

Ponujamo klasično globinsko čiščenje po mokrem, ali po suhem postopku, prilagodimo pa ga glede na zahtevnost madežev in materialov iz katerih so površine.

 

Globinsko čistimo naslednje površine: 

 

 

S profesionalnimi čistilnimi pripomočki, stroji in čistili, opravljamo globinsko čiščenje tal in globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva; rezultati pa se vsakič znova navdušujoči.

Stranke enostavno ne morejo verjeti svojim očem ko vidijo ponovno očiščene površine.

 

 

Zaščitni premazi

 

Kvalitetni zaščitni premazi za različne površine.

 

Potrebujete čiščenje vaših talnih PVC oblog oz. tal, pa ne veste na koga se obrniti? Naj vam predstavimo rešitev. Čistilni servis 4 letni časi ponuja v sklopu čiščenj tudi čiščenje PVC talnih oblog in linoleja. Pri čiščenju PVC talnih oblog uporabljamo čistilno tehniko Kärcher, ki kvalitetno odstrani nečistočo in poskrbi, da po nanosu zaščitnega premaza tal oz. talne obloge deluje kot da bi bila nova.

 

  

Urejanje vrtov in okolice

 

Naše podjetje 4 letni časi ponuja urejanje vrtov kot sestavni del svoje ponudbe celovitega vzdrževanja stanovanj, hiš, poslovnih objektov in državnih ustanov. Z izkušnjami obogateno znanje urejanja vrtov dopolnjujemo z vzdrževanjem vrtov, zelenic in parkov. Pri načrtovanju vrta upoštevamo želje in zahteve naročnika ter predlagamo najboljšo izbiro.

 

Vzdrževanje okolice je pogosto zahtevno delo, ki vzame precej časa, zato si poglejmo kaj vam lahko ponudimo:

 

  • načrtovanje in izvedba del
  • urejanje vrtov in zelenic
  • zasajanje vseh vrst rastlin
  • obrezovanje vej (tudi na višini)
  • košenje trave
  • odvoz listja
  • posek in spravilo lesa z zaraščenih površin
  • zunanja čiščenja (po prireditvah…)

 

 

Najem čistilnih strojev

 

Najem / izposoja čistilnih strojev


Želite vaše preproge, jogije ali sedežne garniture očistiti sami, pa nimate učinkovitega globinskega čistilnega stroja? V čistilnem servisu 4 Letni Časi vam omogočamo tudi najem čistilnih strojev.

Oddajamo izjemno učinkovite in močne globinske sesalce na kolesih, ki so idealni za globinsko čiščenje vseh vrst preprog, sedežnih garnitur, jogijev in drugih tekstilnih površin. Omogočajo globinsko sesanje in čiščenje.

Najem čistilnih strojev zajema izposojo Ghibli strojev za globinska čiščenja, ki so posebej zasnovani za odpravljanje najbolj trdovratnih madežev, vonjav in globoke umazanije v vaših preprogah in drugih tekstilnih površinah ter pri čiščenju dosegajo profesionalne rezultate.

Če se želite izogniti čiščenju in prihraniti nekaj časa, to delo za vas z veseljem in profesionalno lahko opravimo mi.

 

 

Reference

 

Z veseljem vam predstavljamo nekaj naših strank oz. poslovnih partnerjev:

 

 

Prevozi in selitve

 

Naš selitveni servis prostore pred vselitvijo temeljito očisti z ekološkimi čistili in namesti vaše pohištvo.

 

Spoznajte več ...

 

 

 

Zakaj izbrati 4 LETNI ČASI d.o.o.? 

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

Telefonska št.:  

+386 (0) 31 348 876

 

E-mail naslov: 

info@4letnicasi.com

 

Pokličite nas, pošljite email ali oddajte email formo. Veseli vas bomo!

 

Čistilni servisi Slovenije 01 02 03 04 05 07
Piškotki

Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.